tiistai 8. lokakuuta 2013

Home inspiration

idkuva


Jotenkin itseäni viehättää yhä enemmän ja enemmän mustan, valkoisen ja beigen yhdistelmä. Vielä en ole tehnyt mitään asian hyväksi, mutta ajattelin kokeilla olohuoneessa. Haluaisin ehdottomasti juuri tuollaisen maton, taitaa olla Ikeasta. Sohvalle voisi ostaa muutaman beigen tyynyn ja kaapistani löytyy myös beiget pellavaverhot. Vinkkejä saa antaa tyynyjen suhteen, eli jos olet jossain nähnyt beigejä tyynyjä ( ilman tekstiä ), laita kommenttia ja mahdollisesti linkki. Kodikasta tiistai-iltaa !


Kuva Pinterest
Share:

8 kommenttia

 1. Tuo ikean matto on ihanan näköinen, mutta käytössä kerää kaikki karvat ja pölyt ja on mielestäni epämukavan tuntuinen jalkojen alla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään myös tuosta matosta. Uh, ei kuulosta niin kivalle !

   Poista
 2. Onpas kaunis matto! Muutenkin kaunis sisustus. Kelpaisi kyllä tänne ainakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Matto on ollut ostoslistalla jo pitkään mutta aina kun olen ollut sitä ostamaasa, sitä ei ole ollutkaan :)

   Poista
 3. Minun mieleeni on myös nuo värit ja tuo sisustus. Täällä meillä on vielä aika musta-valkoista, mutta pitäisi pehmentää vähän muilla väreillä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo on kaunis koti. Itselläni on myös aika valkoista ja vähän mustaa sekä harmaata. Nyt olisi tosiaan kiva kokeilla tuota beigeä :)

   Poista
 4. Musta, valkoinen ja beige toimii muuten todella hienosti yhdessä. Tosin tällä hetkellä ollaan valkoinen, beige, harmaa linjalla, asteen pehmeämpi ehkä. Tuo matto on kiva, siskollani on sama. Tuo kivan tunnelman huoneeseen. Stockalla näytti hulluille päiville muistaakseni tulevan beigejä samettityynyjä lauantaina, muistankohan ihan väärin... Omani taisin ostaa HM Homesta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tuo väri combo on pehmeämpi kuin pelkkä mustavalkoinen. Valkoinen, harmaa ja beige kuulostaa myös kivalta, itselläni on myös paljon harmaata. Täytyykin käydä katsomassa niitä Stockan tyynyjä ja H&M Homessa voisi myös käväistä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig