sunnuntai 1. syyskuuta 2013

Little things

idkuva


Sen lisäksi, että minulla on shoppailulista vaatteille, kengille jne. , löytyy lista myös kodin hankinnoille. Tällä listalla olivat pitkään nämä Kenwoodin KMix kahvinkeitin ja leivänpaahdin valkoisena. Listalla on myös vedenkeitin samasta sarjasta, pippurimyllyt, uusia kattiloita ja vaikka mitä. Minusta on mukavaa haaveilla jostain tietyistä jutuista joko vaatetuksen tai sisustuksen puolella, joskus tietysti listoilta tipahtaa jotain pois, kun löydänkin jotain muuta parenpaa tai huomaan etten sittenkään tarvitse. Teetkö sinä listoja tulevaisuuden hankinnoista ? Mukavaa sunnuntaita !
Share:

10 kommenttia

 1. Onpas kertakaikkisen suloinen kahvinkeitin!

  En tee pahemmin listoja, olen kovin huono sisustamaan ja pukeutumisen kanssa mennään fiilispohjalta. Sen verran teen listaa, että jos tiedän jotain puuttuvan, niin etsiskelen aktiivisemmin sellaisia (tällä hetkellä syksyyn sopivia nilkkureita), mutta en muuten varsinaisesti.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö olekin :)

   Fiilispohjalta on myös ihan kiva tehdä ostoksia. Itse aloin tehdä listoja ison remontin ja lasten tulon jälkeen, helpotti kovasti arkea ja on jäänyt tavaksi :)

   Poista
 2. Tommoset listat on kyllä hyviä! Niitä tekemällä selkeyttää itelle, että mitä oikeesti tarttee/haluaa! Toki heräteostoksetkin ovat ihania!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Itselläni on huono tapa jättää ne tärkeät asiat kauppaan ilman listoja :)

   Poista
 3. Jouduin palauttamaan oman kahvinkeittimeni takaisin kauppaan: se valutti pöydälle KAHVAN ALAOSASSA olevasta reiästä... ja sen jälkeen en ole missään nähnyt tuollaista valkoista :(

  Se oli aivan ihana eli edelleen siis ostoslistalla...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oh kuulostaa ikävältä, omani on onneksi toiminut moitteettomasti. Stockalta ainakin saa näitä :)

   Poista
 4. Thanks for your comment :) I follow now on GFC, hope you follow back :)

  VastaaPoista
 5. Hahaa, kaikkia ostoslistoja on niin kiva tehdä ja ne on sitä paitsi tarpeellisiakin! :) Itsekin teen aina listaa kaikista hankinnoista kosmetiikasta astioihin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, listat on aivan ihania. Moni turha juttu karsiutuu pois, kun kirjoitaa asiat ylös ja pitää niistä kiinni. Ja hei, tämä pätee myös elämään yleensä. Tavotteitakin voi listata :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig