maanantai 16. syyskuuta 2013

Like mother, like daughter

idkuva


Viikonloppu vierähti taas aivan liian nopeasti. Ja syksy saapui. Lauantaina oli vielä aivan kesäinen ilma mutta eilen tuntui ja näytti ulkona aivan syksyltä. Näissä kuvissa minun ja tyttäreni asut sunnuntailta, jolloin kävimme kyläilemässä. Yleensä otan työpäivinä asukuvat itse työmatkan varrelta mutta viikonloppuisin lapset kiltisti kuvaavat asuni. Joskus kun otan asukuvia, saattaa joku kävellä ohi ja varmasti ihmettelee mitä oikein teen. No mutta, eilen yllä oli äidiltä saatu nahkahame 80-luvulta ja vasta muutaman kerran käytössä ollut Isabel Marantin huivi, joka on villaa, silkkiä, angoraa ja cashmerea. Huivi on ihanan lämmin muttei hiostava. Kuten kuvista näkee olin eilen vielä paljain säärin, kenties viimeistä kertaa ? Olisikohan nyt jo aika siirtyä kunnolla syyspukeutumiseen ? Mukavaa alkavaa viikkoa teille kaikille !


My outfit Jacket and flats H&M, sweater + top Zara, leather skirt Vintage from 80's, sunnies Ray-Ban, bag Alexander Wang, scarf Isabel Marant Étoile

My Daughter's outfit Jacket Only, jeans Cubus, sneakers Converse, bag H&M, sunnies Gucci
Share:

10 kommenttia

 1. Nyt on ollut vuodenaikaanm nähden lämmin sää, joten itsekin käytän vielä kesävaatteita osittain :) Kaunis asu molemmilla :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On ollut kyllä aivan mahtava syksy ! Kiitos SatuMaria :)

   Poista
 2. Varsin mukava asu, siinä on kivasti särmää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. Hameen kanssa on aina se vaara, että pukeutuu ikäänkuin liian hienosti.

   Poista
 3. Tyylikkäät naiset liikekannalla, teitähän on luultu sisaruksisksi :)

  VastaaPoista
 4. Varmasti ihanaa kun voitte tyttaresi kanssa kuvata toistenne asuja! Ihanat asut teilla molemmilla. Mihin asetat kameran kun otat kuvia asustasi tyomatkalla? :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. On tosiaan kiva, että tytär ( lapset ) ottavat minulle silloin tällöin näitä kuvia. Työmatkalla pn parikin paikkaa, jossa on pieni kaide johon voin asettaa kameran. Eikä onneksi ohikulkijoita juurikaan :D

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig