sunnuntai 4. elokuuta 2013

3 in 1
Bloggarien kesä brunssilla saimme kaikki lahjakassin ja siellä olivat mm. nämä kivat tuotteet. Kuten kuvasta näkyy on Lumenen Hellävarainen Puhdistusvesi ollut jo kovassa käytössä. Aivan mahtava tuote mökille, viikonloppu matkoille tai vaikkapa salille. Tuote sisältää siis 3 tuotetta yhdessä eli meikinpoisto, puhdistus ja kasvovesi. Poistaa myös vedenkestävän ripsarin, joten tästä on tullut oma ( ja tyttären ) suosikki lyhyessä ajassa.

Toinen kassin sisältämä pudistustuote olivat nämä Olayn wet cleansing liinat, jotka myös poistavat meikin ja jopa vedenkestävän ripsarin. Liinoissa on mukana Aloe veraa joka pehmentää ja rauhoittaa ihoa. Hieman yllättäen poikani mielestä näitä on kiva käyttää. Ei tarvitse läträtä vedellä ja kuitenkin iho tulee puhtaaksi. Oletko sinä käyttänyt näitä tai jotain vastaavia tuotteita ? Leppoisaa sunnuntai-iltaa !
Share:

10 kommenttia

 1. Olen kokeillut ainakin Nivean ja jonkun toisen merkin "puhdistusliinoja". Ne olisivat aivan älyttömän käteviä sellaisella reissulla, kun pitää mennä mahdollisimman pienellä käsimatkatavaralla. Harmikseni kumpikaan kokeilemastani merkistä ei osoittautunut hyväksi, iho ärsyyntyy niistä ja meikkikään ei oikein puhdistu. Pitäisiköhän kokeilla vielä Olayta?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olay voisi olla hyvä vaikka en usko että kovin voimakas meikki näillä liinoilla lähtee. Ehkä näissä liinoissakin on aineosien kesken eroja, joten kannattaa kokeilla tuleeko näistä näppyjä. Pidemmille reissuille kyllä kannattaa ottaa ihan kunnon tuotteet mukaan.

   Poista
 2. Puhdistusliinat on aina reissussa mukana - käteviä, kun ei tarvitse pelätä pullon rikkoutumista matkalaukussa - tai juurikin kuten Rva Kepposella, kun pitää pärjätä käsimatkatavaroilla. Myös noita Olayn.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Tuntuvat varsin käteviltä. Kivaa kun nykyisin on näitä käteviä keksintöjä.

   Poista
 3. Oma ihoni ei meinaa kestää puhdistusliinoja ollenkaan. Käsimatkatavara ongelman olen ratkaissut sitten matkakokoisilla pulloilla, ennemmin ne vakkarituotteet joita iho kestää :) 3 in 1 kuulostaa mielenkiintoiselta tuotteelta, pitää harkita onko sellaiselle tarvetta (omaan pahan tavan visiteerat tuolla tehtaanmyymälässä, sieltä harvemmin ostaa va0na yhtä tuotetta :P)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Puhdistusliinat ovatkin mielestäni tarkoitettu vain tilapäiseen käyttöön eli itse varaisin enemmän kuin yhden yön reissulle jotain muuta. 3 in 1 on varsin kätevä ja meikki lähtee aika hyvin, myös se vedenkestävä ripsari. Kannattaa ostaa kokeiluun kun sueraavan kerran piipahdat siellä Lumenen tehtaanmyymälässä.

   Poista
 4. Puhdistusliinat ovat kaiken a ja o ainakin minulle. Pelkästään suihkussa ei saa niin puhdasta nassua.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tosi käteviä varsinkin salilla jossa voi sitten viimeistellä pesun suihkussa. Puhdasta tulee :)

   Poista
 5. Kyllä kuulostaakin kivalta tuotteelta tuo eka. Kun tuotetta ottaa mukaan pienempään astiaan, niin matkoilla tosi kätevä tuote.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta mutta ei tuo yksi pullo paljon paina vaikka voihan sitä laittaa vieläkin pienempään pulloon. Itse olen käyttänyt lähinnä yhden yön reissuilla ja salilla.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig