perjantai 12. heinäkuuta 2013

LV Neverfull Epi
Tänään huomasin Louis Vuittonin sivuilta kivan uutisen. Nyt siis saa suosittua Neverfull kassia myös Epi nahasta ja värejä on paljon mutta myös mustana. Kuinka ihanaa ! Itse tykkään Neverfullin mallista mutta en ole erityisemmin canvas kuosien ystävä, joten tämä on hienoa. Nyt kesällä olen huomannut kuinka kiva olisi kantaa mukanaan tyylikästä kassia, tässäpä siis varteen otettava laukku haave. Pidätkö sinä Neverfullista Epi nahkaisena ?
Share:

20 kommenttia

 1. Jeps! tuollaisen voisin ottaakin :)

  VastaaPoista
 2. Neverfull monogram GM on mulla ollut huikeessa käytössä ja mukavan patinoitunut. Se on kyllä always full! Musta epi MM olis upea!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustana tuo olisikin upea ! Tykkään kyllä kovin Neverfullin mallista.

   Poista
 3. Ounou! Minulla on juurikin tuon tyyppinen laukku hakusessa ja nahkaisena! Pitää varmaan huomenna katsastaa kummatkin täällä sijaitsevat LV:n liikkeet...Tarvitsen laukun ennen tyttöjen koulun alkua:) Ja just kun ajattelin ettei ainakaan LV:n putiikeista löydy tuollaista nahkaista kauppakassia:D Mustana...tai konjakkisena. Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Etsiskelen myös tuon tyylistä laukkuja ja ihan samta ajatukset oli kuin sinullakin :) Mustana mielellään.

   Mukavaa viikonloppua sinulle myös !

   Poista
 4. Näyttää kivalta, musta olisi hyvä ostos. Malliltaan laukku on ihan huippu, menee niin paljon tavaraa sisään.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta olisi kyllä kiva. Malli on tosiaan hyvä ja plussaa siitä että laukkua voi kantaa olalla.

   Poista
 5. Oi kuinka kiva uutinen! Mulla on Neverfull vaalana, ja se on ihastuttava kesälaukku.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eikö :) Kesä laukkuna varmasti ihan täydellinen.

   Poista
 6. Oranssi juuri olisi ihan nappiin loppukesaan ja syksyyn..

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssi on sähäkkä väri ja sopisi juuri syksyyn :)

   Poista
 7. Tuollaista (mustana tietenkin) voisin minäkin jo harkita. Enkä nyt pahemmin LV:n laukkuja ole himoinnut tähän mennessä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustana tänne myös. Pidän LV:n nahkalaukuista, plussaa brändille siitä ettei heidän tuotteitaan voi ostaa muualta ja ettei niitä koskaan saa alennus myynneistä.

   Poista
 8. Kyllä tuo epi-vaihtoehto on raikas ainaisten monogrammi/damier kuosien paljoudelle! :) Niitä kyllä vilisee, varsinkin juuri neverfullina!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ihan totta. Ja mukavaa kun Neverfullia saa viimein nahkaisena :)

   Poista
 9. Huomasin myös nämä uutuudet muutama päivä sitten, kun Vuittonin sivuilla pyörin. Tuo oranssi on ihan paras, mutta olen päättänyt, että seuraava laukku ei ole värikäs. Itselläni on Neverful damier ebene- kuosissa, ja mallilta laukku on ihan huippu, otan sen aina niinä päivinä, kun haluan käyttöön helpon, ison ja rennon laukun. Mustana epinä Neverfull olisi varmasti myös ihana, mutta pelkään, että kyllästyisin, kun itselläni on samaa kuosia & väriä jo Joey wallet ja Alma.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oranssista minäkin pidän, mutten voi kuvitella itseäni sen kanssa :) Neverfull onkin varmaan juuri hyvä laukku rennompiin päiviin. Mustasta tykkään kuitenkin ehkä eniten mutta juuri samasta syystä kuin sinä, en ainakaan vielä ryntää sitä ostamaan. Epi Speedynä riittää ainakin nyt mutta lompakon voisin kyllä hankkia.
   Kiva kuitenkin, että Neverfullia saa nyt myös nahkaisena ja yksivärisenä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig