perjantai 14. kesäkuuta 2013

Yesterday's outfitViime päivät olen käynyt läpi jonkinlaista pukeutumiskriisiä. Tennareista ja matalista sandaaleista sekä ballerinoista olen ikäänkuin saanut tarpeekseni ja tekee mieli käyttää korkkareita. Valitettavasti arki rajoittaa pukeutumistani niinkuin varmasti meidän kaikkien. Niinpä eräänä aamuna valitsin ylleni topin, hameen, korot ja bleiserin. Otin kuvat ja lähdin ulos. Vettä satoi kaatamalla, joten kipitin sisään ja vaihdoin ylleni neuleen,mustat farkut ja ballerinat. Myöhemmin hame kuvia katsellessani, en tunnistanut itseäni vaan asu vaikutti kaikkea muuta kuin minulta. Ihan liian classy. Eilisen asu taas osui ihan nappiin. Farkut ja löysä paitapusero-mukavaa. Kengissä korkoa muttei niin paljon että olisi ollut epämukavaa kävellä.
Tiedän siis missä vaatteissa viihdyn ja missä en. Mikä sitten saa kokeilemaan asuyhdistelmiä, joista jo etukäteen tietää etteivät ne toimi itsellä ? Onneksi olen kuitenkin vuosien varrella oppinut etten osta vaatteita tai kenkiä, jotka eivät ole yhtään oman tyylisiä. Epäonnistuneen asun vaatteet ovat kaikki käyttökelpoisia mutta yhdessä ne eivät toimineet tilanteeseen ja tyyliini. Käykö sinulle joskus näin ? Oletko viettänyt päivän itsellesi epäsopivassa asussa vai vaihdoitko nopeasti toiseen ?
Silk shirt Stockmann Silk ( old ), jeans Sportmax, heels and blazer Zara, sunnies Lindex, bag Louis Vuitton Speedy Epi
Share:

12 kommenttia

 1. Tämä on kyllä ihan sinun näköinen asu, tykkään kovasti!

  Mullakin käy välillä noin, että tulee yhdisteltyä vääränlainen asu päälle, vaikka asun osat erikseen toimivatkin. Jos en ehdi vaihtamaan, niin sitten on kyllä jotenkin vaivaantunut olo koko päivän. Mulla käy usein hamevaatteessa näin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos caelia ! Tuntuikin ihan omanlaiselta, niin mukava olo koko päivän :)

   Kiva kuulla etten ole ainoa. Epäonnistuneen asun vaatteita olen käyttänt jo monta kertaa mutta yhdessä eivät toimineet päälläni.

   Poista
 2. Samaa mieltä ylläolevan caelian kanssa- asu näyttää sinulta ja viihdyt siinä- helppo olla :).

  Joskus sattuu hutiostoksia ja onhan se harmillista, että painuvat sitten vähitellen kaapin perälle ja lopulta kiertoon. Joskus vaan ei toimi, vaikka olisi kuinka ihana ja haluaisi toimivan, testaten erilaisiin kombinaatioihin. Mä olen varmaan sellainen kokeilija, riskiostoksia tulee tehtyä. Tosin jostain kumman syystä mustat vaatteet aina varmoja, niissä ei ole tullut huteja ;)...

  Pari kertaa on jäänyt asukuva julkaisematta kun on nähnyt asun ruudulla. Päällä ja peilistä katsottuna ollut kiva, mutta jokin sitten onkin pistänyt silmään ruudulla katsottuna, ikäänkuin näkisi eri silmin..? Mullakin taitaa olla joku asukriisi menossa- mut haittaaks se? ;)

  Ihanaa perjantaita Saralle :)!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juuri näin Minna. Asussa täytyy itse viihtyä.

   Hutiostokset ovat harmillisia ja toivoisin ettei niitä kenellekkään sattuisi. Omat onneksi, silloin harvoin kun niitä teen, kelpaavat tyttärelle.

   Mustia en ole koskaan jättänyt minäkään käyttämättä ;)

   Asukriiseistä yleensä syntyy jotain uutta, sitä siis odotellessa . . .

   Kiitos samoin Minna :)

   Poista
 3. Sä olet kanssa toinen tyyli-idolini Malia lisäksi; aina pysäyttävän upeita klassisia aikuiselle naiselle sopivia päivän asuja. Upeeta. :) Sininen ja musta. Toimii kuin poutapäivä.

  Iloista kesää. ;)

  S.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunis kiitos ihanasta ja kannustavasta kommentistasi S. ! Tälläiset kommentit innostavat jatkamaan :)

   Iloista kesää sinullekkin !

   Poista
 4. Tässä pitäisi olla ehdottomasti tykkään -nappula. Oikein hyvältä näyttää!

  VastaaPoista
 5. Hehei, asukokonaisuus ei musta! No ei vaineskaan, tuo on niin kaunis ja sininen sopii sinulle todella hyvin.

  Muutaman kerran kokonaisuuden kuvat ovat olleet juuri vaatteiden sopimattomuuden takia ihan kamalia ja julkaisematta jääneet. Olen myös ollut tuollaisessa kokonaisuudessa töissä jne. En siis mitenkään alipukeutuneena, mutta itselläni on ollut epämukava olo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hihi nyt vasta itsekin tajusin että olin pukeutunut pääosin siniseen, tuntui ihan kuin olisi ollut mustissa :D

   Juuri tuota ajoin takaa, se epämukavuus joka syntyy vääristä vaatteista on kurjaa ja voi pilata päivän. Sitä voi olla yli- tai alipukeutunt mutta asu vaan on ihan väärä. Usein muut ihmiset eivät edes huomaa mitään erikoista . . .

   Poista
 6. Minulle harvoin eksyy päälle kokonaisuutta, jossa on epämukava olla (jos laskuista jätetään pois pakolliset jakkupukupäivät). Sen sijaan välillä lipsahtaa sellaisia kokonaisuuksia, että illalla pitää todeta, että eiväthän nämä sopineet yhteen, mutta tulihan kuitenkin pidettyä ;)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig