torstai 2. toukokuuta 2013

Balcony drems


Muutamia tunnelma kuvia, jotka inspiroivat minua tällä hetkellä parvekkeen sisustusta miettiessäni. Minulla on mustat korituolit, sohva ja pöytä. Viime kesänä niissä oli valkoiset tyynyt. Kukkina oli laventelia, lobeliaa, murattia ja minttua. Siis vain vihreää ja vähän sinistä. Harmaa-valkoinen aurinkovarjo ja täksi kesäksi olen jo ostanut saman värisen ison muovimaton. Ruukut ovat kaikki sinkkiä (meniköhän nyt oikein, siis sellaisia hopeanharmaita matta pelti ruukkuja ??? ). Nyt haluaisin myös puksi pensaita ja ehkä myös oliivipuun vai sittenkin appelsiinipuun ? Kasvit eivät toki vielä ole ajankohtaisia, ensin täytyy laittaa muu sisustus kuntoon. Toivottavasti jo viikonloppuna ehdin. Onko teillä parveke tai piha suunnitelmia ? Kivaa torstai-iltaa !


Kuvat Pinterest
Share:

10 kommenttia

 1. Kauniita kuvia ja parvekkeen sisustaminen on kyllä ikuisuushomma :)

  VastaaPoista
 2. Kauniita inspiraatiokuvia. Oliivipuu viehättäisi minuakin. Muratti kuuluu myös suunnitelmiin. Muuten mennään perinteisellä pelargonia-linjalla, valkoisia tai aivan hennon vaaleanpunertavia...sopivat meidän hirsitalohenkeen :).

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oliivipuu olisi tosiaan kiva.Muratista tykkään kovin, se sopii hyvin muiden kukkien rinnalle. Pelargoniat on kyllä niin kauniita ja ilman muuta hirsitalon pihalle :)

   Poista
 3. Kivoja inspiraatiokuvia! Parveke- ja pihasuunnitelmia on, mutta saa nähdä milloin päästään toteutukseen asti. Yksi haave olisi istuttaa pioneja pihalle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Toteutukseen asti pääseminen vaatii kyllä muutakin kuin haaveilua ja myös lämpöisiä ilmoja. Pionit ovat upeita, lapsuudenkodissani oli niitä vaaleanpunaisena :)

   Poista
 4. Ihania inspiraatiokuvia todella! Laventeli on NIIN kaunis! Saisipa oman pihan joskus noin kauniiksi! Mukavaa viikonloppua!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Laventeli on tosiaan kaunis ja lisänä vielä ihana tuoksu :) Mukavaa viikonloppua sinulle myös !

   Poista
 5. Ihania kuvia! Just toissapäivänä laitoin itsekin parkevekkeen kesäkuntoon. Toistaiseksi sinne piti vielä nostella pari vilttiä, koska taitaa tuo vilu yllättää, jos siellä aamukaffet nauttia haluaa ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minulla on vielä parvekkeen laitto vaiheessa :) Huopia oikeastaan tarvitsee pitkin kesää ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig