perjantai 5. huhtikuuta 2013

Shoes shoes shoes

Tänään aloitin kevät siivouksen, kengistä tietysti. Vihdoin ja viimein löysin näitä kenkä laatikoita Clas Ohlsonilta . Kiitos Merja vielä kerran vinkistä ! Alunperin ihastelin näitä laatikoita jo Char & the city blogissa, mutten silloin onnistunut löytämään niitä. Ehkäpä olivat tilapäisesti loppu suuren suosion vuoksi. Ostin 10 kenkälaatikkoa ja 2 saapaslaatikkoa, niille kengille, jotka jostain syystä ovat olleet ilman omaa laatikkoa. Laatikot ovat mielestäni kivan näköisiä ja on mukavaa kun kengät näkyvät laatikon läpi. Laatikko on aika iso ja ainakin omille ballerinoilleni ja matalille sandaaleille hieman liian suuri. Sen sijaan korkokengille juuri sopiva. Harmi kuitenkin etteivät nilkkurit mahdu tähän laatikkoon ja saapaslaatikko on taas liian tilava. Voisin tietysti laittaa kahdet nilkkurit yhteen saapaslaatikkoon. Miten te säilytätte kenkiänne ? Ja onko kevät siivous jo aloitettu ?

Ihanaa perjantaita kaikille ! Huomenna toivottavasti palaan asukuvien kanssa.

Sandals Aldo
Share:

22 kommenttia

 1. Aivan suunnattoman ihanat nuo Aldon kengät! Ja kätevän näköiset laatikot, noille olisi minullakin käyttöä, täytyypä käväistä Clas Ohlsonilla! Ihanaa blogia muuten kirjoittelet, tykkäilen kovasti :)

  withasilverlining.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aldon sandaalit ovat jo monta vuotta vanhat mutta edelleen yhdet lemppareistani :) Laatikot on tosiaan kätevät ja heti tuli vaatehuoneeseen siisti ilme.

   Kiitos kovasti ja kiitos kivasta kommentista <3 Tervetuloa uudestaan !

   Poista
 2. Nyt on kengät sitten upeassa järjestyksessä. Upeat noi sun sandaalitkin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin on :) Kaunis kiitos, yhdet lemppareistani.

   Poista
 3. Noihan ovat hienoja! Ja kätsyjä!
  Mulla kengät lepäävät tosin omissa laatikoissaan, joten ei ole tarvetta lähteä ostoksille. Me kenkäfriikit ollaan kyllä aika epeleitä siinä, että tiedetään tasan tarkkaan, mitä missäkin laatikossa luuraa - olkoonkin, että laatikoita on aikamoiset pinot vaatehuoneen hyllyllä;)

  Rennommat kengät säilytän kapiokirstussa. Aivan. Sellaisessa vankilassa teetetyssä isossa puukirstussa, jonka olen saanut vanhemmiltani täyttäessäni 15 vuotta. Sinne mahtuu pystyyn lukuisia pareja kesäkenkiä ja lenkkikenkiä. Kesällä kirstussa lepäävät puolestaan rennot talvikengät. Kapiokirstu, kenkäkirstu - monikäyttöinen kirstu enivei:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Käteviä ovat ja hyllyssä näyttävät niin siisteiltä. Totta ja varsinkin ne lempparit löytyy aina ihan varmasti :)
   Mullakin on kengät omissa laatikoissaan mutta osa vanhemmista oli ilman laatikkoa muuton vuoksi.

   Kirstu kuulostaa hauskalta idealta :) Kenkäkaappia olen joskus ajatellut, voisi olla eteisessä kätevä. Sinne voisi laittaa koko perheen käyttökengät.

   Poista
 4. Kivaa, että sait laatikot ;-D. Ne ovat niin kauniita ja käteviä! Ja tosiaan tuolle nilkkurikokoiselle laatikolle olisi täälläkin käyttöä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo vihdoin :) Kiitos vielä vinkistä ! Tykkään kovasti tuosta vaaleasta ja läpinäkyvästä väristä. Nikkurilaatikko olisi ihana lisä.

   Poista
 5. Säilytän kenkiä niiden omissa laatikoissa, mutta noi ovat kyllä kätevät, näkee suoraan "läpi" mitä laatikko on syönyt :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mullakin on kengät omissa laatikoissaan mutta osa kengistä oli ilman laatikkoa muuton vuoksi ja ihan kärsin kun heillä ei ollut omaa paikkaa ;) Hih, hauskasti sanottu tuo * mitä laatikko on syönyt *.

   Poista
 6. Tosi hyvältä näyttää noi kenkälaatikot, kun kaikki on samanlaisia. Voisin hyvin laaittaa myös omat kenkäni tuommoisiin :) Sandaalit on myös hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Minustakin on ihanaa kun laatikot ovat samanlaisia, en kuitenkaan raaskia luopua ns. kalliimpien kenkien omista laatikoista, jotka ovat myös kauuniita. Sandaalit ovat yhdet lemppareistani ja usein jalassa kesämenoissa ;)

   Poista
 7. Tosi siistit laatikot! Kenkien säilytys on juuri nyt mietinnässä. Yhdellä hyllyllä on kasa laatikoita, ja olen niihin asetellut kengät. Mutta niiltä puuttuu juuri tämä oma paikka ja oma laatikko, joten tässä voisi olla ratkaisu.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vaatehuoneeni ilmeestä tuli heti siistimpi näiden laatikoiden myötä, joten voin vain suositella :)

   Poista
 8. Mulla on vieläkin laatikot hankkimatta, jokohan sais aikaiseksi...upeat sandaalit !

  VastaaPoista
 9. Katselin jo erjan blogin puolella noita, vielä on kenkien kevätsiivous tekemättä, joten laatikotkin odottavat vielä kaupassa ostajaansa. Eiköhän se kuitenkin saada tässä vielä aikaan sekin. Suurin osa on laatikoissa tai telineessä, mutta niille ainakin jotka eivät ole :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nämä ovat mielestäni tosi kivoja ja jotenkin niin raikkaan näköisiä. Suosittelen hankkimaan, aina sitä kuitenkin muutama pari ilman laatikkoa on :)

   Poista
 10. Ihan mielettömät nuo Aldot!! Jouduin luopumaan suurimmasta osasta kenkälaatikoita, kun ei vaan mahdu kaappiin. Niin siis kenkiähän ei ole liikaa. Se ei siitä johdu. On vaan liian vähän säilytystilaa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tiina ! Kunhan kesä tulee, pääsen taas niitä käyttämään ;)

   Laatikot kyllä vievät enemmän tilaa, vaikka ovat kivoja. Ihan totta, kenkiä ei ole koskaan liikaa :D

   Poista
 11. Minun kenkäni ovat vaatehuoneessa hyllyllä, tai sitten kenkälaatikoissa. Olisipa tilaa enemmän, niin että saisin joka parin hyllylle. Siitä olisi helppo valita tilanteeseen sopivat.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Haluaisin myös saada kaikki kenkälaatikot hyllyille. Jonkin aikaa sitten järjestin vaatehuoneen mutta nyt täytyy tehdä taas muutoksia tämän kenkäprojektin myötä.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig