lauantai 20. huhtikuuta 2013

Chloé









Torstain postauksessa vilahtanut uusi laukkuni on Chloén Marcie Medium. Muistatteko kun talvella tässä postauksessa haaveilin uudesta kevätlaukusta ? Vielä silloin olin sitä mieltä, että haluan nuden laukun. Katselin laukkuja netissä ja kiersin Helsingin laukkuliikkeitä. Kävin myös Nina'silla Bulevardilla ja näin siellä tämän laukun. Ihastuin laukkuun mutten vielä sitä ostanut, koska olin päättänyt ostaa nuden laukun. En kuitenkaan unohtanut tätä laukkua ja yhdistelin sitä jo eri asuihin mielessäni. Lopulta tulin siihen tulokseen, etten todellakaan tarvitse nudea laukkua, jota käyttäisin muutaman kuukauden. Niinpä asiaa muutaman viikon mietittyäni kipitin takaisin Nina'sille ja ostin laukun. Chloén Marcie Medium on minulle juuri täydellinen arkilaukku. Kultaiset yksityiskohdat tuovat laukkuun näyttävyyttä ja nahka on todella laadukasta sekä kestää varmasti hyvin arkistakin käyttöä. Kahdella värillä tehdyt tikkaukset ovat kiva yksityiskohta. Laukkua voi kantaa kädessä käsilaukkuna tai kiinnittää olkahihnan ja pitää olalla. Itse olen käyttänyt sitä paljon crossbodyna. Laukku on sopivan kokoinen eli sinne mahtuu hyvin lompakko, kännykkä, pussukka pikkutavaroille ja tarvittaessa vaikka järkkäri. Oli myös mukavaa ostaa laukku liikkeestä ja kokeilla sitä kädessä. Palvelu oli mielestäni hyvää ja ostokokemus siis kaikin puolin mukava. Mitäs pidätte uudesta laukustani ? Ihanaa aurinkoista lauantaita !
Share:

32 kommenttia

  1. On aivan mahdottoman komia, hyvä valinta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Olen kyllä ollut hurjan tyytyväinen valintaani :)

      Poista
  2. Kaunis, eipä tässä muuta voi sanoa!

    VastaaPoista
  3. Onnittelut uudesta laukusta! On kyllä hieno, tykkään kovasti sen muodosta ja tikkauksista. En ole käynyt koskaan Nina'silla, mutta seuraavalla Hesan vierailulla täytyy poiketa. Mukavaa lauantaita myös sinne :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Hanna ! Minustakin nuo tikkaukset ovat kivat ja muoto on mukavan rento. Nina's on kyllä ihana kauppa, paljon kaikkea upeaa. Tavara myös vaihtuu nopeaan, joka kerta siellä on jotain uutta.

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  4. No todellakin täydellinen varmasti!

    VastaaPoista
  5. Kaunis on laukkusi , tuollainen kelpaisi mieluusti minullekin ;)

    VastaaPoista
  6. Upea laukku, joten se kertonee mitä pidän ostoksestasi. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos paljon Riina :) Tämä onkin niitä ostoksia, joita voi kuvailla muutamalla sanalla.

      Poista
  7. Ihanan näköinen laukku ja vaikuttaisi olevan just täydellisen kokoinen!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Tiina ! On juuri sopivan kokoinen jokapäiväiseen käyttöön :)

      Poista
  8. Todella tyylikäs laukku, ottaisin itsekin mielelläni samanlaisen :) Mitä muotoilua ja tummaanväriin ei kyllästy :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos SatuMaria ! Kyllähän musta on aina musta, varma valinta :)

      Poista
  9. Kaunis ja ajaton laukku, kultaiset yksityiskohdat tuovat pientä luxusta. Värin puolesta varmasti käyttökelpoisempi. Itselläni ainoa vaalea laukku on LV Neverfull, eikä sitä tule käytettyä kuin lentomatkoilla ja huhtikuu-elokuu ajanjaksolla.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Marja ! Juuri näin ajattelin. Voihan olla että joskus vielä ostan nuden laukun, kenties vähän edullisemman hintaluokan.

      Ja mukavaa, että liityit lukijakseni, lämpimästi tervetuloa blogiini :)

      Poista
  10. Upea laukku! Todella kiva tuo laukun muotoilu!:)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Elle-marie ! Tykkään kun se on vähän pyöreämpi muodoltaan :)

      Poista
  11. Aivan ihana laukku! En ole tiennytkään että tuohon malliin on tuo hihna olemassa. Se tekee laukusta tosi monipuolisen. Näen sen nyt ihan uusin silmin:) Etenkin kun pikkuisen kanssa kädet täytyy pitää vapaana.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Katri ! Ensi kertaa laukkua ihaillessani en myöskään huomannut hihnaa, joten oli iloinen yllätys kun myyjä esitteli toisella kerralla olkahihnan. Minusta tämä on parempi kuin tavallinen olkalaukku, joita ei aina voi käyttää crossbodynä. Vauvan kanssa olisi varmasti kätevä :)

      Poista
  12. Katsoinkin, että tuossa aiemmin vilahti jotakin hyvin mielenkiintoista! Hieno ja klassinen malli! Ja hauskaa myös, että tuo on vähän harvinaisempi - ei tule heti vastaan! Kiva nähdä myös uusimmassa asukuvassa hieman tuota kokoa. Se on yllättävän iso!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Mikko ! Täytyy kyllä myöntää, että laukun harvinaisuus vaikutti ostopäätökseeni. En halunnut laukkua, joita näen kymmenittäin työmatkoillani. Laukku on tosiaan yllättävän iso, hyvin mahtuu tyäpäivän tavarat.

      Poista
  13. Upea, leidimäinen laukku :)! Ah!! Aivan loistovalinta! (ja oma laukkukuume vain pahenee...)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Minna ! Minustakin loistovalinta, vaikka kyllä se kesti, että löysin mieleiseni laukun :)
      Laukkukuumeesta ei pääse koskaan eroon . . . ;)

      Poista
  14. Aivan upea laukku ja mukava kuulla, että Nina'sissa sai mukavaa palvelua. Olen ennen kuullut vähän ristiriitaista palautetta, joten ehkä nyt uskaltaudun käymään siellä :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Ulla ! Ehdottomasti kannattaa käydä, minua palvellut myyjä oli kyllä molemmilla kerroilla hyvin ystävällinen. Ninakin näin ja hän vaikutti hyvin mukavalta ja on luonnossa vielä kauniimpi kuin kuvissa :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig