sunnuntai 10. maaliskuuta 2013

Yesterday's outfit

Muistatteko kun tässä postauksessa haaveilin uudesta nudesta kevät laukusta ? Nyt en ole enään varma tarvitsenk / haluanko nudea laukkua ollenkaan, ja jos niin olisiko joku pikku olkalaukku sittenkin kivempi. Niinpä päätin eilen lähetä tutkimaan Helsingin tarjontaa kaupoista. Tarkoituksena oli kiertää muutamia kauppoja, joissa myydään kalliimpia merkkilaukkuja. Astuin sisään ensinmäiseen listallani ja laukkuhaaveet menivät ihan uusiksi. Onnistuin poistumaan liikkeestä ilman uutta laukkua, mutta nyt tiedän vielä vähemmän mitä oikein haluan. Päätin kuitenkin, että katsastan ne muut liikkeet vielä kevään kuluessa ja oikea laukku tulee sitten varmasti eteen ennemmin tai myöhemmin. Eilen ja tänään ainakin täällä Helsingissä on kaunis ja aurinkoinen tosin aika talvinen ilma. Pukeuduin sitten vähän keväisemmin pikkuhuiviin ja Mangon takkiin. Ulkona tuntui vähän viileältä mutta kaupoissa kiertely oli mukavaa kevyemmällä takilla. Aurinkoista sunnuntaita teille kaikille !

Coat Mango, scarf Gucci, sunnies Ray-Ban Wayfarer, bag Louis Vuitton Speedy Epi, boots Zara
Share:

14 kommenttia

 1. Sinulla on kerta kaikkisen ihanan näköinen takki! Tuo laukkuasia on kyllä NIIN vaikea... Kaipaan vinkkejä pukeutumiseeni, joten taidanpa jäädä lukijaksesi :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Laukkuasia voi olla vaikea, tosin joskus sitä tietää ihan tarkalleen mitä haluaa . . .
   Lämpimästi tervetuloa lukijakseni :)

   Poista
 2. Takki on tosi kaunis - harmi, ettei Turussa enää ole Mangoa. Itse olin eilen liikkeellä untuvatakin kanssa ja lievästi sanoen hiki pukkasi päälle;)
  Aurinkoista, ihanaa sunnuntaita sinne!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos ! Mangossa tuleekin shoppailtua aika paljon. Voithan shoppailla mangon nettikaupassa tai tulla Hesaan ostoksille :)
   No varmasti untsikan kanssa tuli hiki :D

   Poista
 3. Siellä Hesassa onkin aivan toisenlaiset laukkuvalikoimat. Täällä Tampereella ei oikein voi käydä katsastamassa juuri mitään, mikä ei tietty suinkaan tarkoita, että rahat jäisivät säästöön, sillä kyllä uuden laukun takia lähtee vähän pidemmällekin reissulle. Mun laukkusuunnitelmat muuttuvat lähes joka päivä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yllättävän hyvä tarjonta täällä onkin, mutta ei se valintaa helpota vaan oikeastaan päinvastoin :D Uuden laukun hankinta on hyvä syy lähteä matkalle. Pariisi houkuttaisi ;)
   Samoin . . .

   Poista
 4. Ihana takki ja noi saappaat, tyylikäs lady :)

  VastaaPoista
 5. Ollaanpas siellä oltu kivan tyylikkäänä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Viikonloppuisin jaksan vähän enemmän panostaa pukeutumiseen :)

   Poista
 6. Todella kaunis takki ja leikkaus sopii sulle tosi kauniisti!
  Laukkuasia ei ole helppo...se on sen verran hintava hankinta, että pitää miellyttää silmää ja kestää käyttöä pitkään. Itse en raaski satsata laukkuun montaakaan satasta, saati tuhatta tai tuhansia, kun vaihtelunhaluisena tykkään vaihdella niitä usein. Mutta esim kesäkasseja löytyy vaikka Espritiltä kivasti! Sellaisia yhden-kahdenkesän trendijuttuja, jos tykkää iloitella jollain värillä.
  Mutta saa nähdä miten minun käy Pariisin reissulla toukokuussa...voi olla että sieltä joku kaunotar mukaan tulee! LV liike pitää katsastaa, mutta siellä sitä tarjontaa on joka merkillä, joten....

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Mapsi :)

   Laukun hankinta ei tosiaan ole helppoa, yleensä ostan kalliimpia juttuja vain silloin kun olen ihan varma, että haluan/tarvitsen kyseisen jutun. Nyt on ilmassa vähän sellaista epätietoisuutta . . .
   Pariisi voi tosiaan olla vaarallinen paikka ;) Mutta kannattaa muistaa, että hinnat ovat siellä vähän edullisempia kuin Suomessa. LV :llä ainakin 50-100 euroa riippuen tuotteen hinnasta, ehkä jopa enemmän jos ostaa jotain tosi kallista. Joten ei ehkä kannata tulla takaisin tyhjin käsin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig