sunnuntai 3. maaliskuuta 2013

Sunday shopping






Sunnuntai shoppailu sujui tuttuun tapaan koko mustassa asussa. Niin turvallista. Päätin kuitenkin villakangastakin sijaan pukeutua kevyt-toppikseeni. Ja ei, en palellut, mutta tuulen vuoksi jouduin lopulta antamaan periksi ja kaivamaan pipon laukusta. Farkut ovat uudet Victoria Beckhamin ja kuriiri kiidätti ne perjantaina Outnetistä. Tilaus meni hyvin, mutta ostin nämä koska edellinen tilaus meni pieleen ja sain heiltä 25 euron arvoisen alennuksen. Tilasin siis ihanat Chloén sandaalit huimalla alennuksella ja sain viestin, että heillä on ruuhkaa ja tilaukseni kestää hetken. Sitten tuli viesti ettei heillä olekaan sandaaleita tilaamassani ja maksamassani koossa ja että raha palautetaan. He olivat hyvin pahoillaan ja lupasivat minulle 25 euron extra alennuksen seuraavasta ostostani. Olin hurjan pettynyt, koska sandaalit olivat super ihanat. Niin sitten tilasin uudet farkut itselleni. Valitsin mustat, koska molemmat mustat farkkuni alkoivat olla jo huonossa kunnossa ja niitä kuitenkin käytän eniten.
Shoppailu seurana oli tytär, joka kiltisti napsi kuvat saatuan ensin Sushia Stockalla. Niin ja ostimme hänelle myös uudet farkut sekä varasimme takin. Hän on niin siro ja pienikokoinen, että takkien osto voi joskus olla yhtä tuskaa, kun pieniä kokoja ei enään löydy. Ja uskokaa pois, tänään en ostanut mitään itselleni. Zara oli suuri pettymys, en kiinnostunut siellä mistään. Ehkä syynä oli kuitenkin se, että olen viime aikoina ostanut niin paljon netin kautta. Vaatehuoneessa on monia ostoksia käyttämättömänä. Suurin osa kuitenkin kevättä varten hankittuja, kerrankin olen ollut ajoissa.
Tämän päivän shoppailua lukuunottamatta viikonloppu on kulunut kotona rentoutuen. Oliko sinulla mukava viikonloppu ?

Jacket Morgan de toi, jeans Victoria Beckham, bag Louis Vuitton Speedy Epi Noir, boots Zara, sunnies Ray-Ban Wayfarer
Share:

16 kommenttia

  1. Kiva asukokonaisuus :). Takki on tosi magee ja hyvännäköiset nuo VB:n farkut! Minäkin jo hieman katselin värillisiä VB:n farkkuja, mutta en ainakaan vielä raaskinut kiikuttaa kassalle asti. Olisi sitä sun tätä hankittavaksi kevääksi ja kesäksikin.

    Tuo laukkusi on kyllä ihana :)!

    Kiitos, rauhallinen viikonloppu ihan vain leväten. Mehän ollaan sairasteltu niin paljon, että ei uskoisikaan :(.

    HYvää uutta viikkoa Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset

    1. Kiitos Minna kivasta kommentistasi :) Takki on useita vuosia vanha, mutta aina yhtä mielelläni puen sen ylleni kun säät sallivat. Tosiaan ihan kaikkea ei aina voi ostaa ja hyvä niin. Kesää en ole vielä edes uskaltanut ajatella, voihan olla että on taas kylmää niin ei tarvitse mitään hankkia ;)

      Laukkuani rakastan yli kaiken, vielä en edes haaveile uudesta, niin paljon se edelleen miellyttää.

      Sairastelu on niin kurjaa :( . 0len myös sairastellut tosi paljon, mutta lapset ovat onneksi olleet terveitä.

      Kiitos samoin sinulle !

      Poista
  2. Viikonloppu on mennyt sisustaessa ja sisustusostoksilla. Itse olen tullut immuuniksi täysin mustalle pukeutumiselle, surun myötä. Pakko piristää mustaa asua pirtsakalla kaulaliinalla :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Sisustaminen ja sisustusostokset onkin kivaa puuhaa. Itse olen viimeisen vuoden aikana sisustanut oikeastaan koko kodin ja nyt tarvitsen vähän lepoa siitä.
      Minulle musta on sellainen turvaväri, johon usein pukeudun juuri ostoksille mennessä. Nyt tosin takin alla oli vähän väriä eli luonnonvalkoinen toppi neuletakin kanssa ja kaulassa kirjava huivi, joka valitettavsti ei näy kun jouduin takin kauluksen pitämään kiinni kovan tuulen takia.

      Poista
  3. Vähän samoilla nurkilla olen liikkunut... No suuntasin itseni Aleksia pitkin nelosen ratikalla kohti Wanhaa satamaa... Ihana toi sun takkisi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ajatella että melkein törmäsimme :D Olisi se aika hauskaa tavata yllättäen ihminen, jonka tuntee blogin kautta.
      Ja kiitos maiju !

      Poista
  4. Tyylikäs kokonaisuus ja tuo toppatakki on aivan upea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Merja :) Pidän takista kivasti, valitettavasti sen käyttöaika on kovin lyhyt.

      Poista
  5. Onpas kiva takki! Tykkään kovasti. Ja koko musta asu näyttää päälläsi hyvältä.

    Meidän viikonloppu meni kotona, jumpassa ja lapsen kaverisynttäreillä. Tätä tällaista lapsiperheen arkea.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos Helena ja takki on ollut minulla jo vanhan blogin aikana ja siellä muutaman kerran esillä :)

      Kivalta kuulosti teidän viikonloppu, voi kun olisin itsekin ehtinyt jumppaan. Kaverisynttäreitä tosin en enään kaipaa ;) Meilläkin sitä samaa lapsiperheen arkea, tosin kun lapset ovat nyt isompia on se jo vähän erilaista. Saan mm. sunnuntai aamuisin nukkua pitkään tai sitten nauttia yksin hereillä olosta :)

      Poista
  6. Onpas tyylikäs kokonaisuus, toppis on kertakaikkisen kaunis!

    Hyvää alkavaa viikkoa! :)

    VastaaPoista
  7. Olen jo monesta postauksestasi ihaillut tuota Epi Leather Speedyä. Olen suuri Epi-fani, ja haluaisin uuden tämän kuosin lakun, joko valkoisena tai värillisenä, mutta koska omistan jo Alman haluaisin jonkin toisen mallin. Oletko ostanut omasi Hesasta? Pidän Speedyn mallista juuri Epi-kuosissa, ja voisin semmoisen itselleni ostaa, jos kiva väri löytyisi. En vaan ole törmännyt näihin Vuittonin nettisivuilla. Laukun pohjassa ei ilmeisesti ole semmoisia " nuppuloita " (karsea sana, enkä keksi parempaakaan)? Joten vähän emmityttää valkoisen laukun hankkiminen.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hei Hanna ! Ostin laukun Hesasta yli vuosi sitten ja ennen sitä tutkin eri malleja ja materiaaleja Vuittonin Ranskan sivuilta, koska siellä näkyy myös hinnat ( Suomen hinnat on sitten vähän kalliimpia ). Kun luin kommentisi etsin sivuilta Speedy Epiä ja en todellakaan löytänyt ?! No soitin sitten Hesan liikkeeseen ja sieltä ystävällinen myyjä kertoi että tällä hetkellä Epistä ei valmisteta Speedyä.Valmistus lopetettiin vuosi sitten, joten ehdin ilmeisesti juuri ja juuri saada omani. Joten jos haluat Epin, täytyy sinun valita joku toinen malli.
      Ja laukussani ei todellakaan ole nappuloita pohjassa, vaan mustaa sileää nahkaa oleva tukilista.

      Poista
    2. Hei taas, voi kuinka ystävällistä :) kiitos tuhannesti vaivannäöstäsi. Aloin pelätäkin, että ei enää valmisteta, kun googlettamalla löytyi paljon ihania, myös tumman pinkkejä Speedy Epejä, mutta Vuittonin sivuilla ei enää mitään. Harmittaa, sillä tuo malli olisi ollut Alman kaverina kiva. Täytyy jatkaa pohdintoja :)

      Poista
    3. Eipä kestä, kiva kun voi olla avuksi. Onneksi valitsin tämän laukun, arvaa olisiko harmittanut jos olisin ostanut jonkun toisen ja sitten mennyt myöhemmin ostamaan tätä, eikä sitä enään tehdä.

      Mähän olen taas haaveillut tosta Almasta, mutta vaaleana ja nyt en ole enään ollenkaan varma, minkä oikein haluaisin. . . täytyy ehkä käydä liikkeessä ja nähdä laukut luonnossa.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig