maanantai 25. maaliskuuta 2013

My Pretty BallerinasTässä ne nyt sitten ovat, oma ostokseni Nectarinen lukijaillasta. Valitsin tuollaiset ihan perus mustat ja mallikin on klassinen. Näitä tarvitsee aina ja mikäli tunnen itseäni, tulee näistä kengistä varmasti kesän ykköskengät. Sopii kaiken kanssa. Ja korvaavat ne kaikki jo menneiden kesien ballerinat, jotka ovat loppuunkulutettuina joutuneet roskiin. Hassua miten sitten toisaalta kaapissa on kenkiä, joita on kamalasti himoinnut ja siellä ne edelleen ovat lähes käyttämättöminä monen vuoden jälkeen. Näistä ballerinoista on jo asukuva otettu uuden kevät trenssini kanssa. Mutta palataan siihen myöhemmin.

Ihanaa ja keväistä alkuviikkoa ! Haluan myös toivottaa kaikki uudet lukijani tervetulleiksi ja ihanaa kun seuraatte blogiani <3
Share:

16 kommenttia

 1. Sara, siinä ne nyt sitten ovat! Klassisen kauniit ja niin tyylikkäät. Juuri tuollaiset tarvitsisin. Ihan oikeasti : ) Pitäisiköhän tehdä tikusta asiaa ja suunnata Helsingin keskustaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No niin ovat ja kuinkahan kauan täytyy odottaa, että pääsee niillä kadulle ? Jos on tarvetta, kannattaa shoppailla :) Nyt niitä vielä on, joten käynti keskustassa on ehkä paikallaan . . .

   Poista
 2. Kivalta näyttävät... itse kun olen tällainen "kitukasvuinen", niin jotenkin multa taitaa tämä ballerinamuoti jäädä kokematta ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tykkään noista tosi paljon, joten kiitos :) Hmm kyllä minusta lyhyetkin naiset voivat käyttää ballerinoja, eri asia sitten tykkääkö tyylistä ;)

   Poista
 3. Pretty Ballerinasit on munkin kevään hankintalistalla. Siinä onkin muuten kenkämalli, jossa ei raha mene varmasti hukkaan. Väriä en olekaan vielä päättänyt...konjakinruskeat vois olla aika hyvä. Nectarine on mulle aika vieras putiikki, olen käynyt siellä ehkä kolme kertaa...aina jotenkin unohtuu. Mutta nyt kaikkien postausten jälkeen taidanpa mennä katselemaan kevään uutuuksia.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Konjakinruskeat ovatkin kauniit ja sopivat hyvin kesään. Mäkin aika harvoin olen Nectarinessa käynyt, se on vähän syrjässä ydinkeskustasta ja lähellä ei ole oikeastaan muita kivoja kauppoja. Freda ja Korkeavuorenkatu ovat tietysti aika lähellä ja siellä tulee kyllä pyörittyä kaupoissakin. Kannatta käydä nyt kun siellä on vielä paljon eri vaihtoehtoja :)

   Poista
 4. Todella kauniit ja klassiset ballerinat! Ihanat!

  VastaaPoista
 5. Mustat kunnolliset perusballerinat ovat vaatekaappini yksi peruspilareista :) Omasi ovat kauniit ja klassiset! Minunkin pitäisi ostaa uudet, edellis kesän nahkabaltsut ovat loppuun kulutetut!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Anniina ! Ballerinat on kyllä sellaista peruskamaa, joita joutuu ostamaan joka kesä, koska niille on niin paljon käyttöä.

   Poista
 6. Onpa suloiset :) Mie tykkäisin ihan mielettömästi ballerinoista, mutta ei ne miun mielestä miulle sovi, kun oon alle 160cm, ne saa miun jalat näyttämään entistäkin tanakoimmilta :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi harmi, jos et voi käyttää ballerinoja, ne on niin ihania. Oletko kokeillut vajaamittaisten housujen kanssa, jotka jättävät nilkat paljaaksi ? Sekä äitini että tyttäreni ovat molemmat pieniä, alle 160 cm ja käyttävät ballerinoja. Minusta matalat kengät sopivat pienellekkin naiselle mutta jokaisen tulee valita vaatteita ja kenkiä, joissa itse viihtyy :)

   Poista
 7. Mulla on myös perusmustat baltsut mutta eri merkkiset kuin sinun. Ne vaan ovat niin ihanat, voi kunpa tulisi jo se keltainen toukokuu :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mustat baltsut on ihan must kesäksi. Täällä kanssa odotetaan toukokuuta ja lumettomia katuja :)

   Poista
 8. Perusmustat baltsut oat kyllä kesän pelastus ja omasi ovat oikein kauniit! Tuollaisia tuntuu tarvitsevan aina. Täällä olisi mustien ja konjakkisten lisäksi seuraavaksi nudet versiot hakusessa :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ! Ihan totta, mustat baltsut on vaatekaapin perujuttuja. Mulla on nudet, mutta konjakit puuttuu :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig