lauantai 30. maaliskuuta 2013

Easter


Eilen illalla olin äitini kanssa Helsingin tuomiokirkossa kuuntelemassa Bachin Johannes-passiota. Esiintyjinä olivat Cantores Minores ja solisteina mm. Monica Groop ja Helena Juntunen. Kirkko oli aivan täynnä ja musiikki tietysti erittäin kaunista. Etukäteen jännitin kuinka jaksan istua kaksi tuntia yhteenmenoon ilman väliaikaa kirkonpenkissä, mutta musiikki vei mukanaan. Vaikka täytyy sanoa, että oopperan tuolit ovat huomattavasti mukavammat. Yllä kuvia meidän pääsiäistunnelmista kotona. Tumman lilat tulppaanit nappasin ruokakaupasta mukaan, tuovat edes vähän pääsiäisen ajan tunnelmia kotiin. Minulle juuri tuo väri on pääsiäisen väri. Mikä on sinun pääsiäisvärisi vai vaihteletko sitä vuosittain ?

Aurinkoista lauantaita !
Share:

12 kommenttia

 1. Tumman lilat tulppaanit ovat suosikkejani, mutta pääsiäisvärit ovat keltainen ja sininen. Ostan yleensä pääsiäiseksi keltaisia narsisseja ja sinisiä helmililjoja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinisiä helmililjoja oli tarkoitus ostaa minunkin, mutten sitten ehtinyt kukkakauppaan. Mutta ehtiihän niitä myöhemminkin :)

   Poista
 2. Johannes-passio on kaunista kuunneltavaa kyllä! <3

  Omat tulppaanini ovat tänä vuonna keltaiset, violetti on itselleni niin tärkeä väri joka päivä vuoden ajan, että se ei ole minkään vuoden ajan väri. Keltainen ja vihreä (joita muuten ei oikein kodissa tai vaatteissa ole) löytävät kotiin kukkien muodossa pääsiäisenä.

  Oikein hyvää pääsiäisen jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kaunista musiikkia ja loistavia solisteja oli eilisessä esityksessä <3

   Keltainen ja vihreä ovat kauniita pääsiäisvärejä :)

   Kiitos samoin Dahlia !

   Poista
 3. Johannes- passio on todella upea! Itse lauloin sitä joskus nuorena Harjun Nuorten kuorossa ja joka pääsiäinen se oli yhtä vaikuttava. Minun tulpaanikimppuni ovat suloinen värisekamelska ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Upea se oli kyllä :) Sinullahan on kivoja pääsiäis muistoja, itse en ole koskaan laulanut, mutta pidän musiikista ja lapseni ovat kaikki musikaalisia :)

   Sekavärinen kippun on oikea ilon kimppu ja sopii hyvin niin pääsiäiseen kuin kevääseen :)

   Poista
 4. Aurinkoa myös sinun päivääsi. Varmaan oli upea esitys.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos maiju :) Oli kyllä todella upea ja tunnelmallinen.

   Poista
 5. Kauniita kuvia ja itsekin olisin tullut kyseiseen konserttiin, jos asuisin lähempänä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos SatuMaria ! Pitkän matkan takaa onkin hankala tulla tuon tyyppisiin ilta tapahtumiin :)

   Poista
 6. Oi, en ole pitkään aikaan kuullut Johannes-passiota livenä! Oli varmasti ihana konsertti. Musiikki virittää juhlaan, niin se vain on, siis mulla ainakin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Oli todella ihana konsertti ja kirkossahan on tietysti ihan oma tunnelmansa. Tämä sopi juuri täydellisesti pääsiäiseen. :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig