perjantai 8. helmikuuta 2013

All my boots Part 4





Asukuvat vaativat näköjään päivävalon. Otin tästä samasta asusta viikoloppuna kuvan illalla ja niistä tuli todella huonolaatuisia. Tällä asulla kävin leffassa ja tykästyin niin että asu pääsi myös töihin. Minulla on ollut lukuisia vaaleansinisiä paitapuseroita ja osan niistä olen käyttänyt kirjaimellisesti loppuun. Tämän ostin Benettonilta ja tykkään sen pitkästä mallista, voi siis hyvin käyttää tuollaisten kapeiden, tiukkojen housujen kanssa. Nilkkurit ovat monta vuotta vanhat, korkoa on 10 cm ja sisällä 1 cm platform, joka helpottaa kävelyä. Näissä saappaissa on nahkapohjan päällä sellainen kuminen lisäpohja, jonka ansiosta saappaat pitävät hyvin jäälläkin. Sanoisin että ulkonäkö pettää, sillä näillä pysyy paremmin pystyssä kuin monilla matalilla saappaillani. Korkolaput joudun toki vaihtamaan joka vuosi, ne kuluvat tosi nopeasti, niinkuin aina tälläisissä kapeissa koroissa. Kepeää perjantaita kaikille !


Blouse Benetton, pants Zara, ankle boots Pura Lopez
Share:

8 kommenttia

  1. Kiva, kun kerrot tarkemmin kenkien rakenteesta :) Ihanan näköiset kengät, klassiset. Ihanaa viikonloppua Sinulle <3

    VastaaPoista
  2. Niin kauniit nilkkurit! Tuo sininen pusero on myös kaunis!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos ja tuntuu niin raikkaalta kaiken mustan jälkeen :)

      Poista
  3. Kiitos, kun muistutit vaaleansinisten paitapuseroiden olemassa olosta. Niitä taitaa löytyä jostain kaapin perukoilta ja nehän näyttävät hyvältä : ) Kivaa viikonloppua!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Eipä kestä :) Tämä juuri onkin kivaa blogeissa - näkee jotai kivaa toisen yllä ja sitten muistaa että hei mullakin on saman tyylinen vaatekaapissa. Itselleni on käynyt näin usein blogeja lukiessa :)
      Kivaa viikonloppua sinullekkin !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig