sunnuntai 3. helmikuuta 2013

All my boots Part 3

Tässä ehkä käytetyimmät saappaani eli Monkista toissa talvena hetken huumassa ostetut prätkäsaappaat. Olin tyttären mukana ostoksilla, näin saapaat, kokeilin ja kiikutin kassalle. Olivat varsin edulliset, joten ajattelin ettei tule iso tappio, jos en sitten käytäkkään. No, näistä tulikin sitten lempparit ja olen käyttänyt niitä kaikkien mahdollisten vaatteiden kanssa - farkkujen, hameiden ja mekkojen. Sopivat maihariin, villakangastakkiin, bleiseriin kuin myös nahkatakkiin. Talvella ja kesällä. Vedän ne yleensä jalkaan kun keli on inhottava eli sataa vetta tai räntää ja haluan pukeutua mukavasti. Ainoa ongelma on että nyt olen ruvennut pelkäämään saappaiden rikki menemistä, niin paljon olen niitä käyttänyt, ja mitä sitten laitan jalkaani ? Netistä olen katsellut jo valmiiksi muutamia vähän laadukkaampia samantyylisiä saappaita. Mutta se on ensi talven juttu. Toivottavasti.
Ensinmäinen kuva on viime talven Tukholman matkalta. Ja siinä näette toisen lempparini- maiharin. Takki joka sopii tuuleen ja tuiskuun muttei kovaan pakkaseen. Kovassa käytössä sekin vapaa-ajalla. Tukholman matkalta ostin muuten saappaat, joita en ole vielä kertaakaan käyttänyt !!! Apua, miten niin pääsi käymään ? Onko teille lemppari saappaita tai saappaita, jotka oli pakko saada mutta sitten unohtuivat kaappiin ?

Ihanaa sunnuntai kaikille !

Coat, sweater, beanie and scarf H&M, blouse Zara, jeans Guess and Diesel, boots Monki
Share:

12 kommenttia

 1. Juu, onhan mulla vaatteita ja kenkiä jotka ovat unohtuneet vaatehuoneen perille. Sitten kun ne sattuu sieltä löytämään tulee fiilis, että wowo, onko mulla tällaisetkin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Löysit heti asian positiivisen puolen :D Tytär sanoo mulle aina, että mun vaatehuone on kuin kauppa ja tarkoittaa juuri niitä käyttämättömiä vaatteita ;)

   Poista
 2. Kivat maiharit - itselläni on muutamat. Ja kyllä vaan - täällä saappaita ja kenkiä ylipäätään ihan luvaton määrä, mutta jostain kumman syystä käytän useimmiten vain muutamaa paria. Osa on kokonaan käyttämättä;)
  Ja sitä ihanaa sunnuntaita sinnekin - täällä paistaa aurinko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ihan sama itsellänikin, kauhea määrä kenkiä ja aina samat jalassa. Tämän postaus sarjan idea on nimittäin käyttää niitä saappaita, joita en usein käytä ja pian pääsemme niihin :D

   Ihanaa teillä oli aurinko... Helsingissä sitä ei näkynyt :(

   Poista
 3. Ihanat saappaat. Tykkään vaatteista ja asusteista, joissa on asennetta ja noissa saappaissa sitä on ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maiju ! Totta, tunnen itse heti paljon rockimmaksi nämä jalassa :D

   Poista
 4. Kivat saappaat !
  Minulla on yhdet pitkävartiset saappaat, joista kyllä tykkään kovasti, mutta ovat vähän sopimattomat Suomen keleille. Talvella liian liukkaat , menee ehkä keväällä vielä , kun lumet on sulaneet.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki ! Toivotaan, että sinun tulisi käytettyä saappaitasi sitten keväällä. Itse yritän käyttää kaikkia saappaitani ennen kesää :)

   Poista
 5. Makeet on bootsit. Joskus on ollut pakko saada saappaat, joilla joko seisotaan tai istutaan, mutta ei kävellä ; )

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti Tiina :) Niitä saappaita / kenkiä taitaa löytyä minunkin vaatehuoneestani ;)

   Poista
 6. Hienot bootsit!

  Mulla on sulle blogissa tunnustus :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig