sunnuntai 27. tammikuuta 2013

All my boots Part 1

Ajattelin tehdä tälläisen Kaikki saappaani - postaus sarjan. Idea lähti oikeastaan siitä, että totesin käyttäväni arkisin aina samoja saappaita ja kuulkaa aika usein samoja vaatteitakin. Mitenkä sitä oikein jumittaa samoissa neuleissa ja housuissa koko talven, vaikka vaatehuoneesta löytyy kaikkea kivaa ?
Usein pukeudun tiettyyn neuleeseen siksi, että tiedän sen olevan lämmin ja mukava. No, kuvien asuun pukeuduin päivänä, jolloin oli vielä kipakka pakkanen, eikä ollut yhtään kylmä. Saappaat ovat Zarasta ja ostin ne viime talvena alennusmyynnistä. Koko talven etsiskelin pitkävartisia saappaita ja päätin ostaa ne alennusmyyntien alettua, mutta sitten taisin olla liian myöhään liikkeellä ja useista kivoista malleista ei löytynyt enään kokoani. Edelliset pitkävartiset saappaani olivat myös Zarasta ja ne olivat yhdet lempi saappaistani. Nämä eivät valitettavasti ole yhtä ihanat. Enkä edes osaa sanoa miksi ? Näyttävät ja tuntuvat kivoilta jaloissa.Ovat nahkaa ja ihan tarpeeksi lämpimät. Olisiko se sittekin tuo kultainen vetoketju takana ?

Onko sinulla useita samanlaisia saappaita vai kokoelma erityylisiä ?

Ihanaa sunnuntaita !

Top Mango, cardigan French Connection, skirt and boots Zara
Share:

12 kommenttia

 1. Oi minusta ne ovat oikein kivat juuri tuon vetoketjun takia! Itse olen niin tylsä talvikenkieni kanssa, että huh. On mustia nilkkureita matalina ja saappaita mustina matalina ja korkeina. Ei mitään extraa, ihan perus juttuja. Pääasia, että ovat lämpimiä ja menevät pohkeestani kiinni. Kun täyttävät nämä kaksi kriteeriä niin valinnanvara on yleensä todella pientä, joten perusjuttuja on tullut ostettua. Palelen myös herkästi, siksi etusijalla on lämpimyys talvi kenkien kanssa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Dahlia ! Sen vetoketjun takia alunperin ostin nämä saappaat, mutta käytössä olen alkanut sitä vierastaa. Mulla on yhdet todella lämpimät saappaat, joita käytän kun pakkanen laskee alle -10 C. Palelen nimittäin tosi herkästi. Näet nuo saappaat vielä :D

   Poista
 2. _yritän_ hankkia aina vähän erilaisia, mutta kyllä nyt parin viime vuoden ajan olen keskittynyt lähinnä erilaisiin nilkkureihin, enkä ole (jostain syystä!) pitänyt edes niitä pitkiä saappaita, joita kaapista jo löytyy. Joku kausi tämäkin!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo itselläni ihan sama. Nilkkurit on jotenkin niin kiva laittaa jalkaan. Yritän tällä postaus sarjalla saada itseni käyttämään niitä muitakin saappaita :)

   Poista
 3. Kivat saappaat ja tuo vetoketju on mun mielestä todella kiva. Mutta nämähän ovat aina makuasioita.
  Itse odottelen vielä yhtä alnnusmyyntipakettia saapuvaksi, jossa on mustat perussaappaat. Pitää vaan toivoa, että koko natsaa.
  Minä palelen myös todella herkästi, joten lämmintä pitää löytyä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Tara ! Arkikäyttöön tarkoitettujen saappaiden pitääkin olla lämpimiä. Toivotaan että tilaamasi saappaat ovat sopivaa kokoa ja muutenkin mieleiset :)

   Poista
 4. Minulla on saappaita ihan kiva määrä - ja silti olen haeskellut alesta uusia. En ole löytänyt, kun nyt olen pitänyt järjen mukana ja päättänyt, että jollei juuri sitä, mitä haen, tule vastaan, en myöskään osta korvaavia;)
  Tykkään kyllä kovasti noista sinun saapikkaistasi - ja tuosta vetoketjusta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon ! Tuo onkin hyvä asenne shoppailuun, ei kannata ostaa korvaavia juttuja , jos sitä oikeaa ei löydy.

   Poista
 5. Minustakin tuo vetoketju on kiva juju , joka tekee muuten perussaappaisiin sitä jotakin. Ja palelevat varpaat täälläkin...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos anneaulikki ! Tosiaan vetoketjun takia nuo saappaat ostin, nyt vain jotenkin olen mieltynyt enenmän nilkkureihin. Mutta ovathan pitkävartiset paljon lämpöisemmät ja varsinkin hameen kanssa.

   Poista
 6. Kauniit saappaat. Mun tosi vaikea löytää nahkasaappaita, jotka mahtuisivat jalkaani suurehkojen pohkeideni takia. UGGilla on kivasti venyviä neulossaappaita ja ne sujahtavat jalkaan. Itsellänikin on se sama pulma, että pidän tiettyjä vaatteita vaikka kaapissa olisi valinnan varaa vaikka kuinka :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos paljon :) Voi harmi tuo pohje juttu, nikkureissahan tuota ongelmaa ei ole ja prätkä saappaitakin on nyt tosi kivoja naisellisempia malleja. UGGilla on tosiaan paljon lämpimiä saapasmalleja.
   Yritän nyt käyttää kaikkia niitä talvivaatteita, joita en vielä ole käyttänyt ennen kevättä :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig