keskiviikko 11. heinäkuuta 2012

Yesterday's outfitEilinen asukuva ja uudet kengät.Kävin viime viikolla Zarassa tarkoituksena ostaa kengät,jotka näin heidän nettisivullaan.Niitä ei kuitenkaan vielä ollut tullut,mutta löysin samantyyliset alesta.Samalla mukaan lähti kuvan shotsit.Olen aivan rakastunut uusiin kenkiini ja luulen että yritän vielä etsiä ne toisetkin.Kenkien pieni korko on aivan ihana!Kivaa keskiviikkoa!!!

Blazer,shorts and heels Zara,top Mango
Share:

4 kommenttia

 1. Ihanat slingback:it! Minua kyllä harmittaa, kun lähistöllä ei ole Zaraa, eivätkä he vieläkään toimita nettikaupasta Suomeen!! Zarassa on kivoja juttuja ja varsinkin kenkiä.

  Todella mahtavaa, että olet tullut takaisin. Olen monesti blogiasi kaivannut.

  VastaaPoista
 2. Zara on yksi lempikaupoistani,sieltä aina löytää jotain ostettavaa ja kengät on tosiaan aivan ihania.Harmi tosiaan etteivät toimita nettikaupasta Suomeen.Voisit tehdä ostosmatkan Helsinkiin ja pidetään samalla blogimiitti ?:)
  Kiva kuulla että olet kaivannut blogiani :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi vitsit, tuo kuulostaa hyvältä. En kauheasti tykkäisi suurista blogimiitingeistä, kun olen tällainen erakkoluontoinen. Mutta sinun kanssa tapaisin kyllä erittäin mielelläni, tuntuu, että meillä riittäisi höpöttämistä ja shoppailukivaa!! Saisinkohan päivän kaksi vapaata tästä kotiäityidestä...
   Oletko nyt pysyvästi Suomessa, jos saan udella?

   Poista
 3. No meillä kyllä varmasti riittäisi puhumista ja olisi ihanaa shoppailla kerrankin samanhenkisen kanssa.Toivotaan että järjestyisi sinulle vapaata :) Olen nyt pysyvästi Suomessa,palasin viime syksynä lasten kanssa.Asumme Helsingissä ja mielelläni toimisin sinulle shoppailu oppaana :)

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig