sunnuntai 20. syyskuuta 2020

AUTUMN SUIT

Eilisellä lounaalla ja pikaisella kaupunki käynnillä ylläni oli vanhan roosan värinen samettipuku. Molempia osia käytän paljon myös erikseen, housuja paksujen nueleiden kanssa ja bleiseriä vaaleiden tai mustien hameiden ja housujen kanssa. Kaikille niille, jotka vierastavat ajatusta puvusta, sanoisin että turhaan, sillä puvun hankkiminen kannattaa. Sen lisäksi, että se on helppo ja yhtenäinen asu, voi takkia ja housuja käyttää erikseen myös muiden vaatteiden kanssa.


Millaien puku sitten kannattaa hankkia ? Neuvoisin ostamaan puvun, joka istuu omaan tyyliin. Nykysyin pukuja saa tosiaan tälläisinä rennompina malleinakin, kuten oma samettipukuni ja kesällä paljon käyttämäni safari tyylinen pellavapuku. Jos taas tarvitsee työn puolesta edustavampia vaatteita, kannattaa satsata laadukkaaseen ja ajattomaan pukuun neutraalissa värissä ja mallissa.

 

Sunnuntain aion viettää rennosti kotiasussa sarjoja katsellen ja kirjaa lukien. Suunnitelmissa olisi myös käydä kävelyllä syksyisessä ilmassa ja nauttia siitä, ettei ole aikataulutettuja menoja. 


Suloista sunnuntaita !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig