lauantai 19. syyskuuta 2020

WEEKEND

 Pitkästä aikaa itselläni on vapaa viikonloppu ja aion viettää sitä täydellisen rentoutumisen merkeissä. Aamulla oli ihanaa nukkua pitkään ja juoda aamukahvi ilman kiirettä. Käväisin päivällä pikaisesti keskustassa lounaan merkeissä ja tällä kertaa lounastin äidin sekä poikani kanssa. Kotiin palatessa nappasin mukaani Huiskulan kukkakimpun Stockan kantistarjouksesta. 
Huiskulan kukkakimppu on ihana ja tosiaan aivan eri luokkaa kuin lähikaupan tarjouskimput. Olen haaveillut monta viikkoa kukista ja päättäväisesti torjunut halun ostaa niitä melkein pahaa mieltä aiheuttavia terttuneilikoita. Minusta kaunein kimppu on aina myös vähän yllätyksellinen ja muuhun sisustukseen sopiva. 

Tästä kukkakimpusta innostui myös kissapoika, joka muuten pian viettää kolmevuotis synttäreitään. Leikkisä se on edelleen ja usein päivän yksinään vietettyään löytyvät kaikki sen rakkaimmat leikkihiiret ja lankakerät eteisestä kotiin tullessa. Osan päivästä toki nukkuu, mutta jos ollaan molemmat kuopuksen kanssa päivällä pois, leikkii kissapoika eteisessä meitä odotellessaan. 


Miten aioit viettää viikonloppua ? Leppoisaa lauantai iltaa !
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig