torstai 19. lokakuuta 2017

VEKKIHAME




Viime aikoina on näkynyt taas paljon vekkihameita. Itse ajattelin ensin ohittaa tämän(kin) trendin, mutta viime aikoina olen alkanut himoitsemaan sellaista myös omaan garderobiini. Päätin ennen hameen ostoa kuitenkin kokeilla miltä look tuntuu, sillä Oasiksen juhlamekossani on vekkialaosa. Mekon yläosa on tosiaan niin hentoinen, että neuleen alta mekon yläosa ei näy ollenkaan. Tykästyin kyllä vekkihame asuun ihan hurjasti, joten saattaa olla että ostan vielä vekkihameen, jos juuri oikeanlainen löytyy.






Leather jacket Karl Lagerfeld // dress worn as skirt Oasis * // cashmere knit Esmera * // leather ankle boots Zara // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki 







Loppuviikoksi on taas kaikkea kivaa tiedossa ja parasta on tietenkin se, että aurinkoakin on luvattu. Lämpökin varmasti laskee, joten saattaa olla, että eilen pukeuduin viimeistä kertaa nahkatakkiin, mutta ei se oikeastaan haittaa. Villakangastakkiin on kiva pukeutua ja tänä syksynä olen taas ( jälleen kerran ) innostunut toppatakeista. Olen katsellut sekä ihan lyhyttä ja pitkää, en oikein tiedä kumpi olisi kivempi. Joka tapauksessa toppiksen pitää olla nyt oversize. Palataan tähän toppis asiaan vielä myöhemmin. 





Aurinkoista ja oikein ihanaa loppuviikkoa kaikille !


* Saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä
Share:

6 kommenttia

  1. Ihana, mulla on varmaan viimeksi ollut vekkihame lapsena. :)

    VastaaPoista
  2. Miellyttävä käyttää ja moneen menoon sopiva hame, tykkään tyylistä myös mekkona!

    Vanhemmassa postauksessa ylläsi oleva juhlamekko samaa tyyliä- upeita molemmat asut.

    Aurinkoista syyspäivää!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Mekko kyllä taipuu moneen tyyliin ja menoon, aivan loistava.

      Poista
  3. Sininen on niin sun väri :)

    -Katja

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig