keskiviikko 18. lokakuuta 2017

NUORIOletteko kuulleet tuorekosmetiikasta ? Alkusyksystä kävin Bulevardilla Naturellessa, jossa esiteltiin tanskalainen luonnonkosmetiikkasarja NUORI. Paikalla oli myös sarjan perustaja suomalaissyntyinen Jasmi Bonnén, joka kertoi sarjan synnystä ja tuoteista. NUORI on siis 100% luonnonkosmetiikaa, mutta myös tuorekosmetiikkaa, sillä kaikki tuotteet valmistetaan vain pienissä erissä 12 viikon välein. Lisäksi tuotteissa on kaksi päivämäärää; toinen kertoo milloin tuotteen käyttö pitäisi viimeistään aloittaa ja toinen on parasta ennen päivämäärä. Pakkaukset ovat alipaineistettuja, jotta niihin ei pääse käytössä ilmaa ja tuote säilyy paremmin. 
Sain mukaani kolme tuotetta, jotka ovat juuri nyt päivittäiseeä käytössä. Nuori Vital Unifier Kasvosuihkeessa on kolme tuotetta yhdessä pakkauksessa. Kasvosuihke viimeistelee puhdistuksen kasvoveden tapaan poistamalla viimeiset epäpuhtaudet, lisää ihoon kosteuttavia aineosia parantaen näin sen jälkeen käytettävien öljyjen/ seerumeiden tai kosteusvoiteiden tehoa ja toimii päivän mittaan käytettävänä virkistävänä sumutteena meikinkin päällä. Vital Unifier kasvosuihkeessa on aloeveraa ja luonnollista hyaluronihappoa, jotka parantavat ihon kosteustasapainoa. Tuotteessa on myös omenavettä, joka kiihdytää keratiinin tuotantoa vahvistaen ihon suojatoimintoja. Kasvosuihketta olen käyttänyt iltaisin ihonpuhdistuksen yhteydessä ja mielestäni se pehmentää ja kosteuttaa ihoa tehokkaasti puhdistuksen jälkeen, jolloin yövoidetta riittää vähäisempikin määrä.

NUORI Perfecting Facial Oil sisältämät omega-3 ja omega-6 ravitsevat ja tasoittavat juonteita ja ryppyjä. Tuotteessa on ruusunmarja- ja helokkiöljyä sekä rypäleensiemen- ja aprikoosinsiemenöljyä yhdessä E-vitamiinen kanssa. Perfecting Facial öljy imetyyy todella nopeasti ja jättää ihon sileäksi sekä kimmoisaksi. Pipetillä öljyä on helppo annostella tarpeellinen määrä. Öljy sopii kaikille ihotyypeille kevytensä ansiosta, mutta rasvaiselle iholle sitä suositellaan vain iltaisin. Itse olen käyttänyt tätä öljyä myös aamuisin kosteusvoiteen ja meikin alla. Tuote ei ole ollenkaan monien öljyjen tapaa liukkaan rasvaisen oloinen, vaan sopii hyvin myös meikin alle. 
NUORI Vital Facial Cream on kevyt kosteusvoide, jonka kosteuttava antioksidanttiyhdistelmä palauttaa ihon elinvoiman ja auttaa ehkäisemään ja vähentämään ihon ensimmäisiä ikääntymisen merkkejä. Tuote on valmisettu hyaloronihaposta, joka tunkeutuu syvälle ihoon palauttaen luonnollisen kosteuden. Tuotteessa on lisäksi jojoba- ja manteliöljyä, sheavoita sekä C- ja E-vitamiineja, jotka antavat iholle antioksidanttisuojan.

Olen käyttänyt Vital Facial kosteusvoidetta päivittäin meikin alla. Tuote kosteuttaa ihon hyvin ja kevytensä ansiosta on ihan täydellinen meikin alle. NUORI Perfecting Oilin ja Vital Facial kosteusvoiteen avulla ihoni on pysynyt kosteutettuna ja pehmeänä koko päivän myös meikin alla, eikä iho ole tuntunut väsyneeltä Lisäksi iho näyttää kirkkaammalta ja nuoremmalta, siksi olen joinakin päivinä jättänyt meikkivoiteen kokonaan pois ja käyttänyt vain peitevoidetta silmien alle ja ripsaria. Tarvittaessa olen raikastanut kasvoja NUORI Vital Unifier kasvosuihkeella. Rakastan NUORIn upeita ja tyylikkäitä pakkauksia, lisäksi ne myös toimivat hyvin; annostelu on helppoa, eikä tuotetta tule liikaa ja pakkaus on helppo avata. Lisäpisteitä tietysti tuosta tuoreudesta, kerrankin ei tarvitse miettiä miten kauan tuotetta voi käyttää ja ovatko ne vielä tehokkaita. Ovatko NUORI tuotteet teille tuttuja ? Kivaa keskiviikkoa !


* Kosmetiikka saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

 1. Onpas kauniit pullot :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noi on niin ihanat pullot ja tuotteet sisältäkin ihan parasta :)

   Poista
 2. Näitä täytyy kokeilla, kuulostaa mielenkiintoiselta.

  -Katja

  VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig