sunnuntai 28. huhtikuuta 2013

Get fit

Tänään kävin reippaalla kävely lenkillä tyttären kanssa. Ilmahan oli mitä ihanin ja oli mukava kävellä metsässä pitkästä aikaa. Juoksen useinmiten sisällä juoksumatolla ja ulkona harrastan näitä matalalla sykkeellä tehtäviä rasvanpoltto treenejä. Joskus yhdistän näihin lenkkeihin myös intervalli tyyppiistä sekä plyometrics harjoituksia. Ja sitten kotona vielä kyykkyjä, punnerruksia ja vatsoja. Alla olevassa videossa on yksi lemppari vatsatreeni. Ja on kyllä super tehokas ! Ihanaa alkavaa viikkoa kaikille !


Share:

12 kommenttia

 1. Intervallit on niin hyviä... pysyy energia-aineenvaihdunta vilkkaana vielä pitkään treenin jälkeen ;)

  VastaaPoista
 2. Huh - ei ihme, että sun kroppasi on tuollaisessa kunnossa. Noi vatsalihastreenit tekis musta vainaan - mutta laitoin nyt kumminkin kirjanmerkkeihin;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ei tainut olla oikein reilua laittaa tuota videota :) Siitähän on myös Level 1, 2, ja 3. Ovat siis helpompia.
   Mun treenit on ehkä aloittelijalle liian kovia. Olen toiminut Personal trainerina vuosia ulkomailla asuessani ja kouluttautunut Pilates ohjaaksi ja Les Mills RPM, Bodypump ja Body Attack ohjaaksi ranskaksi sekä täällä Suomessa ennen sitä Tomahawk I.C.E ohjaajaksi (spinning).

   Mutta hyvä että laitoit kirjainmerkkeihin, kaikki on mahdollista kunhan tahtoa löytyy :)

   Poista
 3. Täällä kateellinen, mulla mennyt päivä tosiaan siivoillessa ja olen muutenkin ton liikunnan kanssa sellanen on/off tyyppi joko täysiä tai sitten ei olleenkaan. Pitääkin avata toi vatsalihastreeni, josko rääkkäisi sillä valmennettaviani.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aika laiskasti olen liikkunut talven aikana. On vaan yksinkertaisesti ollut niin kiire muiden juttujen kanssa.

   Mitä valmennat ? Olisi mukava kuulla :)

   Poista
 4. Ollaanpas siellä sporttisessa asussa!

  Vilkaisin videon ja totesin, että saas nähdä pysynkö perässä vai nyykähdänkö alkuunsa. Täällä kun vasta opetellaan sitä huhkimista, niin voipi olla liian raskas, mutta aina voi kokeilla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aurinko houkutteli ulos :)

   Joo ei ole tuo vatsatreeni ihan aloittelijoille mutta siitä löytyy myös level 1, 2 ja 3.

   Poista
 5. Täytyykin kokeilla tuota intervalliharjoitusta, monet kaveritkin vannovat sen nimeen.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tehokasta muttei jatkuvasti sitä tarvitse tehdä. Itse käytän intervalli harjoituksia silloin kun haluan vähän * potkaista * kehoa tai puristaa ne viimeisetkin rasvat pois :)

   Poista
 6. Mäkin kävin lauantaina juoksemassa. Oli niin ihanaa ja kun juoksu vielä kulkikin. Pari edellistä kertaa on ollut aika nihkeetä. Mua ei saisi sisälle juoksumatolle juoksemaan kilonkappaleinakaan. Ihan sama vaikka pikku-ukkoja sataisi, niin menen ulos juoksemaan : ) Mitä ihmettä ranskaksi Bodypump-ohjaaja. Sähän varsinainen monitaituri olet ; ) Kivaa maantain jatkoa!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juoksu ei ole varsinaisesti lempilajini, siksi tarvitsen näitä erikois juttuja motivointiin. Juoksumatolla tykkään juosta kun voin seurata monitorista ( sykemittariin yhdistettynä ) kaikkia tietoja ja kuunnella musiikkia sekä katsella ihmisiä salilla :) Ehkä tähän vaikuttaa se että olen niin tottunut tekemään aerobisia harjoituksia sisällä, spinning on jotain mikä menee kaiken muun edelle :)

   Kaikenlaista sitä on tullut tehtyä :) Ranskankielisissä maissa Les Mills tunnit ovat hyvin suosittuja ja niin oli ihan luonnollista että kävin kurssit, silloisen työnantajan vaatimuksesta ja maksamana. Tosin osa koulutus materiaalista oli englannin kielistä.

   Kiitos samoin sinulle !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig