torstai 27. toukokuuta 2021

SWEDISH STOCKINGS EKOLOGISEMPI VALINTA* Kaupallinen yhteistyö *

Sukkahousujen materiaalina käytetään yleensä öljyä ja niitä heitetään roskiin enemmän kuin muita vaatteita. Onneksi nykyään on myös vastuullisempia vaihtoehtoja kuten ruotsalainen Swedish Stockings, jonka sukkahousut valmistetaan kierrätetyistä materiaaleista. Tuotteet valmistetaan Italiassa ja niiden valmistuksessa on myös kiinnitetty huomiota ympäristöystävällisyysteen.
Swedish Stockingsin sukkahousut valmistetaan tehtaissa, jotka käyttävät aurinkopaneleita energian tuotantoon. Tuotteet myös värjätään ympäristöystävällisillä väreillä ja värjäyksessä käytetty vesi puhdistetaan huolellisesti ennen luontoon takaisin päästämistä. Tuotteet ovat myös pakattu ympäristöystävällisiin pakkauksiin.
Swedish Stockingsin sukkahousut ovat kestäviä ja laadukkaita. Mallisto on myös rohkea ja tyylikäs. Itse olen erityisen ihastunut Judith nilkkasukkiin, joissa ei ole kiristävää reunaa. Myös nudet Elin sukkahousut ovat ihanan pehmeät ja huomaamattomat sekä täydelliset juuri nyt hameiden kanssa, kun ei vielä halua kulkea paljain säärin. Syksyn tullen tulee varmasti käyettyä paljon mustia paksumpia Olivia sukkahousuja. Minusta on hienoa, että yhä useaammin voi valita vaatteen, joka on  kierrätetyistä materiaaleista valmistettu.  

Onko Swedish Stockings sinulle tuttu ?
Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig