torstai 15. huhtikuuta 2021

MOMENTS
Vihdoinkin tuntuu siltä, että kevät on täällä ihan oikeasti. Ulkona on kaunis ja lämmin auringonpaiste, huhtikuu on jo puolessa välissä ja näyttäisi siltä, että kahvilat aukeavat ensi viikolla. Sitäkin enemmän odotan, että museot ja kirjastot aukeavat kenties ensi kuussa. Näyttäisi siltä, että kesä voisi olla hieman vapaampi. Kesällä toki voi olla enemmän ulkona, istua rannoilla ja puistossa piknik eväiden kanssa.

Vielä kuitenkin nautin kotoilusta ja tämän kuvien kauniin kukkakimpun löysin lähikaupastamme. Kissapoikakin innostui siitä, samoin kuin lintujen katselusta ikkunan takaa. Se on viime aikoina viihtynyt taas vakiopaikallaan joko keittiön tai minun makuuhuoneeni ikkunalaudalla istuskelemassa. Sen takia olen jättänyt tyhjää tilaa ikkunalaudoille, vaikka niillä olisi kiva pitää kukkia.

Olen aloittanut hiljalleen kevätsiivousta. Pyyhkinyt pölyjä lampuista, kaappien päältä ja tauluista. Siivonnut keittiötä. Nostanut talvitakkeja komeroon ja kevyempiä tilalle. Seuraavaksi laitan  talvikengät, villapaidat ja pipotkin pois.  Yleensä olen ehtinyt käyttää kevätvaatteita pienen hetken ja sitten onkin jo kesä. Saa nähdä jääkö kevät tänkin vuonna lyhyeksi ?
 

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig