tiistai 16. helmikuuta 2021

VIISI VUOTTA MYÖHEMMIN



* Kirja arvostelukappale Otavalta *

Otavan julkaisema Rebecca Serlen Viisi  vuotta myöhemmin on nykyaikainen rakkaustarina, jonka tapahtumapaikkana on sykkivä  New York. Kirja on New York Timesin bestseller ja sitä en yhtään ihmettele. Kirjan ahmii miltei yhdellä lukukerralla, sillä koskettava ja yllättävä tarina rakkaudesta sekä ystävyydestä vie mukanaan.



Rebecca Serle on julkaissut useita romaaneja ja kirjoittanut tv-sarjoja. Viisi vuotta myöhemmin taipuu varmasti helposti elokuvaksi, siinä on kaikki ainekset jopa uudeksi Love Storyksi. En yhtään ihmettelisi, jos tästä kirjasta todella tehtäisiin elokuva. Kirjan tapahtumapaikkanahan on New York, ja monet kirjan tapahtumat voi nähdä ikään kuin elokuvana.



Viisi vuotta myöhemmin on kertomus ystävyydestä ja rakkaudesta. Kirjan päähenkilö on kolmekymppinen Dannie, joka on aina suunnitellut elämänsä huolella. Kaikki hänen suunnitelmansa ovat myös toteutuneet- upea työpaikka lakifirmassa ja unelmapoikaystävän kosinta. 



Sitten Dannie näkee unessa itsensä viiden vuoden kuluttua, eikä mikään ole niin kuin hän oli suunnitellut. Uni ei jätä häntä rauhaan ja Dannie ahdistuu syystäkin. Kirja ei kuitenkaan etene kuten lukija odottaa, mutta loppu on sellainen kuin kuuluukin. Ihana rakkaustarina.



 

Haluaisitko tietää missä olet viisi vuotta myöhemmin ?

Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig