perjantai 23. lokakuuta 2020

ACO AGE DELAY* ACOn tuotteet Pr-näytteitä *

Talven tuloon kannattaa varautua hoitamalla iho kuntoon. Oma ihoni on vuosien saatossa muttunut seka-ihosta kuivaksi ja siksi kosteutan sitä mahdollisimman paljon. Meikkikin näyttää paremmalta kosteutetulla iholla, eikä keräänny ikävästi kaikkiin iän mukanaan tuomiin ryppyihin ja juonteisiin. Ruotsalainen apteekkikosmetiikkasarja ACO on yksi suosikeistani. Brändillä on monia hyviä tuotteita, joita käytän säännöllisesti ja on aivan ihanaa, että ACO on lanseerannut uuden innovatiivisen Age Delay-sarjan, joka yhdistää tehokkaat aineosat, ylelliset koostumukset ja kauniit pakkaukset. ACOn Age Delay-sarjassa on kuusi tuotetta: päivä-ja yövoiteet normaalille ja kuivalle iholle sekä seerumi ja silmänympärysvoide. Itselläni on käytössä kuivan ihon tuotteet sekä tietysti tuo seerumi ja silmänympärysvoide. ACO Age Delay Day Cream Dry Skin sisältää lyhytketjuista hyaluronihappoa, joka tasoittaa juonteita ja syvälosteuttaa ihoa 24 tunnin ajan. Voiteessa on myös niasiiniamidia, joka lisää joustavuutta, vähentää ryppyjä ja pigmenttiläiskiä ja tasoittaa ihon rakennetta.  C- ja E-vitamiinit suojaavat ihoa vapailta radikaaleilta. Voiteessa on myös SPF15-suojakerroin, joka suojaa UVB- ja UVA-säteilyltä. Tämä kasvovoide on miedosti hajustettu, joten se sopii myös tuoksuherkille.ACO Age Delay Night Cream Dry Skin lisää ihon kimmoisuutta ja kollageenin tuotantoa. Yövoiteessa on päivävoiteen tavoin lyhytketjuista hyaluronihappoa, niasiiniamidia sekä E-vitamiinia. Lisäksi yövoiteessa on peptidiä, joka lisää kollageenin tuotantoa ja kiinteyttää ihoa.

ACO Age Delay Serum syväkosteuttaa ihoa vähentäen samalla ikääntymisen merkkejä. Seerumissa on A-ja E-vitamiinia sekä hyaluronihappoa. Seerumia levitetään aamuin illoin ennen päivä- tai yövoidettta.

ACO Age Delay Eye Cream suojaa, rauhoittaa ja vahvistaa ohutta silmänympärysihoa. Samalla voide vähentää juonteinta, silmänalusten tummuutta ja turvotusta. Silmänympärysvoiteessa on hyaluronihappoa, peptidejä, sekä niasiiniamidia. 

Reilun viikon käytön jälkeen itselläni on ACOn Age Delay-sarjasta vain positiivista sanottavaa. Sekä päivä- että yövoiteet ovat kosteuttavia, mutta eivät liian paksuja, eivätkä tuki ihoa. Iho tuntuu pehmeältä ja kiinteältä aamuuin illoin. Voiteet levittyvät helposti seerumin päälle, eikä meikkivoide rullaudu päivävoiteen kanssa. Silmänympärysvoide ei ole liian tahmeaa, ei myöskään liian öljyinen. Kauttaaltaan kasvojen ihon väri on tasaisempi ja raikkaampi. Niin ja lisäksi nämä pakkaukset ovat hurjan kauniit, eikä hintakaan ole paha. 


Ovatko ACOn tuotteet sinulle tuttuja ?

Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig