lauantai 29. elokuuta 2020

FARKKU ASU & TRENSSI

muoti
Kuluvalla viikolla olen jo muutaman kerran käyttänyt trenssiä. Elokuun lopussa onkin ollut tyypilliset ilmat, aurinkoa ja sadetta, lämmintä ja viileää. Oma trenssini on vuoriton, mutta sadetta kestävä ja siksi se onkin ollut hyvä valinta varsinkin viileinä ja sateisina aamuina ja iltoina. Onneksi on kuitenkin ollut vielä melko lämmintä, ja olisin hyvin tarjennut jollakin muullakin takilla tai jopa ilman.


Farkku asu on KappAhlin kevään Limited Edition Colour Boost mallistosta ja nähty aiemmin blogissa mustan villakangastakin kanssa. Keväällä käytin paljon tätä asua työmatkoilla ja kesällä housuja valkoisen t-paidan kanssa. Jalassa oli tällä kertaa vielä sandaalit, mutta asuun sopisi hyvin myös Cowboy bootsit tai lenkkarit.


Kuvat on tällä kertaa ottanut siskoni, jonka kanssa treffattiin Hakaniemessä. Tämä onkin ensimmäinen kerta, kun olen siellä kuvannut, vaikka ohi mennessä olen katsellut Hakaniemen rantaa ja suunnitellut kuvaavani siellä. Siskon kanssa kävimme lounaalla ja kahvilla sekä kiertelimme Hakaniemen hallia. Väistötiloissa en ollutkaan aiemmin käynyt ja en yhtään ihmettele mikisi kauppiaat haluavat pysyä siellä, sillä tilat ovat todella kivat, ilmavat ja valoisat.Oletko jo käyttänyt trenssiä ? Leppoisaa lauantaita !
Share:

4 kommenttia

 1. Mä niin odotan, että pääsee käyttämään trenssiä, vielä ei täällä sisämaassa ole ollut niin vilpoista päivää, että olisi voinut pistää. Aamuisin on tarpeeksi viileä, mutta päivällä töistä tullessa ihan liian hiostava ja kuuma, kun ei tuulekaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meren rannalla ei ole tuota ongelmaa ;) Musta tuntuu, että täällä tuulee aina. Ehdit kyllä varmasti käyttää trenssiä kyllästymiseen asti, kunhan syksy etenee.

   Poista
 2. No en ole käyttänyt! Kerran jo katselin sitä sillä silmällä, mutta nappasin päälle samanhenkisen mutta lyhyen takin. Tykkään trenssistä kovasti ja nyt sain kyllä inspiksen tästä jutusta...
  Kiva asu sulla jälleen kerran!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Maarit :) Mä liikun usein aikaisin aamulla ja myöhään illalla, joten on pukeuduttava lämpimästi. Ja palelen myös herkästi ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig