maanantai 27. heinäkuuta 2020

SUMMER DETAILS

fashionKun kesä on jo yli puolen välin, alkaa syksyn muoti hiljalleen kiinnostamaan. Vielä en toki ole syysasuihin siirtymässä, mutta huomaan, että vaaleisiin  väreihin pukeutuminen alkaa pikku hiljaa kyllästyttämään. Kesää on onneksi vieleä pitkälti jäljellä ja varmasti niitä vaaleitakin asuja tulee käytettyä aurinkoisina päivinä. Hieman yllättäen olen huomannut kiinnostuvani ruskean eri sävyistä, toki melko vaaleista, joita voi helmposti yhdistellä loppukesän asuihin.
Kuvien lyhythihainen kesäneule on Zaran alesta napattu ja näissä kuvissa fiilistelen sitä yhdistettynä  Arketin mustiin bermudashortsein, mataliin kultakoristeisiin sandaaleihin, kullan sävyisiin siroihin Snö of Swedenin koruihin ja oranssin punaiseen YSL huulipunaan sekä Atelier Rougen vegaaniseen kynsilakkaan. Ja asuun sopii tietysti ylisuuri musta bleiseri. Täydellinen loppukesän city-asu siis. Asukuvia tästä kokonaisuudesta tulossa vielä tällä viikolla tänne blogiin, kunhan ehdin kaikilta muilta kiireiltäni.

Mihin väriin sinä olet yllättäen ihastunut ? Kivaa ja aurinkoista viikkoa kaikille !
Share:

4 kommenttia

 1. Minä huomaan nojaavani takaisin mustaan aika vahvasti tällä hetkellä. Joka sinällään on jännittävää että harvemmin koen olevani se mustiin pukeutuja enää. Väreissä ei ole oikeastaan mitään uutta, ei anakaan vielä.

  Kaunis tuo pusero.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Musta on aina hyvä valinta, mutta on kiva myös käyttää muita värejä. Mulla on vähän sellainen tunne, että itse tulen käyttämään enemmän taas mustaa. Saa nähdä.

   Poista

 2. Tämä vuosikaudet mustiin pukeutunut hurahti Stockan Noom-malliston tumman metsänvihreään kimonohihaiseen neuleeseen ja ostettavahan se oli ;-D.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Metsänvihreä on upea väri ja minusta tuntuu, että se sopii sinulle hyvin.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig