torstai 4. kesäkuuta 2020

PELLAVA TRENSSI

muoti
Tällä viikolla asuna on useina päivinä ollut pellava trenssi. Trenssi on jo muutaman vuoden vanha ja tykkään sen rennosta ilmeestä. Koska kevät on ollut harvinaisen viileä pääsi tressi ylleni tosiaan vasta tällä viikolla. Maanantaina asuna oli sama kuin nyt kuvissa näkyvä, mutta collagepaidan tilalla oli valkoinen t-paita. Töistä kotiin tullessa palelin kuitenkin niin, että seuraavana päivänä laitoin tuon hennon vaaleanpunaisen collagepaidan ylleni ja minusta sekin sopii tähän asuun kivasti.


Trenssin lisäksi olen tällä viikolla siirtynyt lenkkareista kesäkenkiin ja ollut ilman sukkia. Nuo vaaleanpunaiset Vagabondin slip-on kengät ovat mokkaa ja minulta löytyy täysin samanlaiset mustasta nahasta. Molemmat on kovassa käytössä aina kesäisin. Tälläiset tohvelimalliset kengät ovat kivoja kesällä, sillä ne ovat vähän enemmän kuin sandaalit mutta vähemmän kuin avokkaat. 


Parasta tässä asussa on mielestäni värien vaaleus. Juuri nyt pukeudun kaikkein mieluiten vaaleisiin väreihin, niissä on kesäinen fiilis, vaikka vaatetta olisi vähän enemmämkin yllä. Ja Suomen suvessa onkin tarpeen pukeutua lämpimästi. Niitä kuumia hellepäiviä kun yleensä on kovin vähän. 


Oletko sinä innostunut jostain tietystä väristä kesäisin ?
Share:

2 kommenttia

 1. Ai että ihana tuo trenssi, sopii kesään niin hyvin!
  Minulla taisi vaaleanpunainen lävähtää oikein kunnolla keväälle ja kesälle, tulee puettua useamminkin päälle tällä hetkellä ja tunnun viihtyvän joka kerta värissä yhtä hyvin. Siitä helppo, että yhdistyy sen muutoin sini-valko-mustan vaatekaapin kanssa hyvin.

  Aurinkoista viikkoa! <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Satu <3

   Trenssi on kyllä ihanan rento. Vaaleanpunainen yhdistyy minustakin upeasti sini-valko-mustan vaatekaapin kanssa yhteen. Nyt olen kokeillut sitä myös beigen kanssa ja toimii hyvin ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig