lauantai 30. toukokuuta 2020

BLACK & WHITE SPRING OUTFIT

fashion
Mustavalkoinen asu toimii aina ja on yksi suosikeistani sekä kevääseen että kesään. Tässäkin asussa on klassikko asun osasia, valkoiset farkut ja t-paita sekä musta bleiseri. Farkut ovat tämän kevään ostos Zarasta ja niissä on todella korkea vyötärö sekä suorat hieman alaspäin kapenevat lahkeet, jotka on pätkäisty nilkkamittaan. Valitettavasti kaikki vyöni, joita käytän yleensä farkkujen kanssa olivat aivan liian suuria näihin housuihin. Nämä farkut siis todella tulevat tuohon vyötärön kapeimmalle kohdalle.


Blazer In Wear // t-shirt Nanso // jeans Zara // leather bag Rebecca Minkoff // watch Cluse // necklace KappAhl // sneakers Nike // sunnies Furla


Eilen käytiin kuopuksen kanssa ostoksilla keskustassa ja kotimatkalla ostettiin take away ruokaa. Hassua ajatella, että ravintolat ja kahvilat ovat nyt olleet kiinni kaksi kuukautta. Ensi viikolla kaikki on taas enemmän normaalia, vaikka jo tällä viikolla on kaupungilla näkynyt enemmän ihmisiä niin puistoissa kuin kaupoissakin. Toivottavasti tilanne pysyy koronaviruksen osalta edelleen laskevana.


Tänään meillä vietetään poikkeuslakkiaisia. Siitä ja omista tunnelmistani asian tiimoilta tulossa postaus myöhemmin. Ensimmäien kesälomaviikkokin lähenee loppuaan ja vaikka vietin lomaa vain kotona on tämä viikko ollut ihana. Se kaikkein tärkein eli lepo toteutui täydellisesti. Nyt on kiva palata taas töihin.


Aurinkoista viikonloppua ja onnittelut kaikille uusille ylioppilaille sekä ammattiin valmistuville !
Share:

2 kommenttia

  1. Ihana tuo asu, samaan aikaan tuttu mutta kuitenkin niin uusi eri mallisten farkkujensa takia.
    Aurinkoista sunnuntaita!

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig