keskiviikko 18. maaliskuuta 2020

HOME SWEET HOME

sisustus

sisustusViime viikolla piristin itseäni Eucalyptus-kimpulla ja sisustuslehdellä. Meillä kotona on jo pitkään ollut keväinen fiilis ja se kyllä johtuu tuosta olohuoneen vaaleanpunaisesta seinästä, jota edelleen rakastan. Ilahdun joka kerta, kun astun olohuoneeseen ja näen sen. Ertyisen kaunis se on auringonpaisteella ja kukkakimppu olohuoneen pöydällä on kuin piste iin päällä.


sisustusTuossa uudessa Skönä Hemissä on muuten aivan ihania koteja ja keväisiä sisustusjuttuja. Skönä Hem on ollut yksi suosikki sisustuslehdistäni jo vuosikymmeniä ja näyttää että se edelleen pitää paikkansa. Ruotsalaiset ovat kyllä oikeita tyylitaitureita, mitä tulee sisustamiseen ja pukeutumiseen. Minusta ruotsalaisten sisustusmaku on himpun verran runsaampi ja huolettomampi kuin suomalisilla ja jotenkin eurooppalaisempi. 


interior


sisustus


On mukavaa, että kotona on viihtyisää, etenkin näinä aikoina, jolloin kuulemme huolestuttavia uutisia joka päivä. Meillä kuopus on siirtynyt opiskelemaan kotona, mutta itse jatkan töissä. En voi tehdä työtäni etänä ja töihinkin on pakko kulkea julkisilla. Töissä olo ei minua huoleta, olemme tottuneet työpaikallani suojautumaan, mutta julkisilla kulkeminen on inhottavaa, vaikka kanssamatkustajat ovatkin vähentyneet. Tsemppaan itseäni sillä, että juuri nyt työni on erityisen tärkeää ja että ihan pian kaupunkipyörät ovat taas käytössä. Vai pitäisikö nyt vihdoin ostaa oma pyörä ?
sisustusOnko koti sinulle maailman paras paikka ? Pitäkää itsestänne huolta !
Share:

6 kommenttia

 1. Niin kaunista ja eukalyptukset ovat minunkin lemppareita.
  Mukavaa viikkoa koronasta huolimatta ♥

  VastaaPoista
 2. Teidän kotinne näyttää aivan ihanalta! Juuri nyt oman kodin merkitys on korostunut,

  Tottakai korona huolestuttaa, mutta olen ainakin toistaiseksi nauttinut kodin turvasta. Teemme mieheni kanssa töitä etänä, ja teini-ikäiset lapset hoitavat koulunkäynnin itsenäisesti kotoa käsin, Olem kiitollinen mahdollisuudesta ja myös velvollisuudesta pysyä kotona, ja arvostan teitä, jotka teette työtänne työpaikalta käsin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sara <3

   Viihdyn kotona, mutta nyt aivan erityisesti. Saa nähdä kuinka kauan menee, että alkaa kaipaamaan kahviloita, kauppoja jne.

   Etätyö kuulostaa ihanalta ja turvalliselta vaihtoehdolta. Toisaalta tykkään työstäni hurjasti ja mikäpä estäsi kävelemästä töihin :D

   Poista
 3. Kyllä koti on maailman paras paikka❤

  Olen itsekin ollut työpaikalla, vuorotellen työnanantajan kanssa. Toistaiseksi olen saanut kyydin, mutta odottelen lämpimämpiä kelejä jolloin haluaisin ajaa fillarilla. Kunpa tämä outo poikkeustila olisi pian ohi, mutta pahaa pelkää, että ainakin kesään saamme odotella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta <3

   Mäkin niin toivon, että tämä olisi jo ohi, mutta kuten sanoit varmaan kesään asti kestää.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig