lauantai 16. marraskuuta 2019

VAALEA NEULE & FARKUT

muoti

muoti


Viikko on ollut todella kiireinen ja vapaa viikonloppu tuli tarpeeseen. Kun viikonloppuun ei ole vielä buukattuna muuta kuin kotoilua ja salilla käynti, on se varsinaista luksusta. Minusta viikonloppu aamujen kiireetön tunnelma on ihanan rentouttavaa ja parasta mielen nollasta kiireiden jälkeen. 

Tänä aamuna ennen kuin kuopus lähti kirjastoon opiskelemaan, yritimme kuvata asua, joka on ollut tänä syksynä usein käytössä. Meidän kissapoika luuli varmaan, että ollaan taas lähdössä jonnekkin, sillä hän tuli jalkaani roikkumaan. Kisu on tottunut siihen, että olemme usein kotona vuorotellen, mutta viime viikko oli hieman erilainen ja olimme molemmat päivisin poissa. 

Vaaleassa KappAhlin neuleessa on hauskat puhvihihat, jotka ovat juuri nyt trendikkäät. Neule on kaunis myös hameiden kanssa, ja tekee farkkuasusta hieman niasillisemman. Nuo hauskat korvikset ostin kesällä kirpparilta kahdella eurolla. Ne ovat hieman bohot ja siksi kivat tälläisen ihan tavallisen asun kanssa. 

Valoa ei näissä kuvissa juuri ole ja juuri valon puute on vaikuttanut siihen, etten ole tänne blogiikaan postaillut. Töiden jälkeen on ollut jo liian pimeää ja täytyy tunnustaa, että mielikin on ollut vähän valoton. Olen nukkunut töiden jälkeen päiväunia ja silti ollut valmis yöunille jo yhdekesän aikaan illalla. Nukun siis melkein koko vapaa-aikani. Kamalaa. No, onneksi marraskuu on jo puoli välissä ja edessä vapaa viikoloppu, joka toivottavasti tuo vähän lisää energiaa ja jaksamista arkeen. 

Miten sinä jaksat pimeyttä ? Leppoisaa lauantaita !
Share:

2 kommenttia

 1. Sanotaanko, että huonosti, onneksi töissä on kirkkaat lamput, niin pysyy hereillä. :D

  Todella kiva asu. Mukavaa sunnuntaita.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Onneksi tosiaan töissä valoa riittää ;) Täytyy varmaan valaista kotikin samaan tyyliin.

   Kivaa viikkoa sinulle Jonna !

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig