sunnuntai 20. lokakuuta 2019

RUSKEA & MUSTA ASU

fashion


* Mekko & bleiseri saatu KappAhlilta *

Tämä ruskea sävyinen asu on itselleni todella epätyypillinen. Ruskeaa ei ole ollut vaatekaapissani moneen vuoteen, mutta täytyy todeta, että olen vältellyt sitä turhaan. Olen nyt ihan totaalisen ihastunut tähän ruskeaan bleiseriin ja mustaruskea kuvioiseen mekkoon. Mekko on KappAhlin Limited Edition Minerals mallistosta, joka tuli alkusyksyllä myyntiin. Mallistossa oli muitakin ruskeita vaatteita, mutta malliston tullessa myyntiin innostuin siinä olleista vanhan roosan sävyistä, koska se oli itselleni tuttu ja turvallinen valinta. 


fashion

fashion


Ruskeaa bleiseriä olen ehtinyt käyttämään myös mustan neuleen ja farkkujen kanssa. Ihanaa vaihtelua sinisen ja mustan yhdistelmälle. Kokomusta asukin saa kivasti särmää ruskeasta bleiseristä. Tästä ei ole enää pitkä matka ruskealle päällystakille, jota olen viimeiset vuodet vältellyt, koska se ei ole tuntunut omalta jutulta. Ruskea on kaunis väri, joka oikean sävyisenä sopii myös vaaleaan suomalaiseen ihoon. 


fashion


Viikonloppu ei ole täällä sujunut ihan suunnitelmien mukaisesti, sillä olen ollut sairaana. Suurimman osan ajasta olenkin viettänyt sohvalla lempisarjaani katsellen. Tällä hetkellä suosikkini on Delicious, jota voi katsoa Areenalta. Hauska ja herkullinen brittisarja, jossa on yllättävä juoni ja silmänruokaa niin maisemien kuin ruokienkin suhteen. Siinä suhteessa ei mitään valittamista, on välillä ihan rentouttavaa vain olla ja parannella oloaan. 


Ihanaa alkavaa viikkoa teille kaikille !
Share:

6 kommenttia

 1. Todella kiva syksyinen asu, varsinkin mekko on todella kaunis. :)

  VastaaPoista
 2. Oi onpas kiva kokonaisuus, mekko on todella kaunis <3
  Paranemisia!

  VastaaPoista
 3. Tosi kiva asukokonaisuus! Itsekään en omista varmaan yhtään ruskeaa vaatetta mutta tuo bleiseri on kyllä semmoinen mikä menis mullakin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Sofia :) Miten en ole aikaisemmin tajunnut kuinka kaunis väri ruskea on ;)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig