lauantai 19. lokakuuta 2019

KUVIA PUHELIMESTANI

valokuvaus

ruoka

fashion


Viime aikoina olen uuden puhelimen ostettuani taas kuvannut puhelimella hieman enemmän arkea. Nämä postauksen kuvat ovat kaikki napsittu viimeisen parin viikon aikana. Tuo ensimmäisen kuvan talo Kalevankadun ja Annakadun kulmassa on minusta yksi Helsingin kauneimmista rakennuksista. Siinä sijaitsee myös Kuusilinnan liike, ja heidän sohviaan olen ihastellut jo muutaman vuoden ajan. Toisessa kuvassa näkyy lounas, jonka nautimme ostosten lomassa Stockan Farougen buffetista. Tykkään heidän buffet lounastaan ja erityisesti nuo perunat olivat todella herkullisia. Kolmannessa kuvassa ihan perusarkea eli kuva napsittu työmatkalta ja yllä turvallisesti farkut sekä lenkkarit. Asu johon pukeudun useina päivinä viikossa.







Meidän kisusta on puhelimessani useita kuvia, sillä hän on super suloinen, varsinkin silloin kun nukkuu tyytyväisenä kerälle kietoutuneena. Toisen kuvan asu oli yllä tällä viikolla pressissä ja tykkäsin siitä kovasti. Yritän saada sen tänne blogiin pian asukuvina. Aika harvoin tulee enää tälläisiä asuselfietä otettua, toisaalta olisi ihan kiva taltioida päivän asuja. Kolmannessa kuvassa olen matkalla salille ja viime aikoina olenkin usein käynyt tekemässä vain pikaisen treenin ja käyn kotona sitten suihkussa. Helpompaa kun ei tarvitse raahata suihkukamoja ja vaihtovaatteita mukana. Ja itselleni ainkain kynnys lähteä on helpompi mitä vähemmän treenin lisäksi kuluu aikaa. Neljäs kuva kertoo syksyn etenemisestä täällä Helsingissä. Pikkuhiljaa lehdet tippuvat pois ja musta marraskuu tekee tuloaan. 







Ensimmäisessä kuvassa on itselleni uusi tuttavuus eli Sugarbearhairin vitamiinit hiuksille ( sininen purkki ) ja monivitamiini naisille ( punainen purkki ). Nämä ovat vegaanisia ja nallekarkin muotoisia ja makuisia. Ei siis pelkoa, että unohtuu vitamiinit purkkiin. Sugarbearhairin pressi alkoi rentouttavalla joogalla Hotelli St. Georgen tiloissa ja sitä seurasi herkullinen vegaaninen aamiainen. Todella kiva aloitus viikonlopulle ( toinen ja kolmas kuva ). Viimeisessä kuvassa taas meidän kisu nukkumassa. Kissapoika tosiaan saattaa nukkua mitä hassuimmissa asennoissa ( yleensä on todella syvässä unessa silloin ) ja välillä kuuluu myös kuorsausta. Toiset ne osaa nauttia elämästään. 

Leppoisaa lauantaita !
Share:

2 kommenttia

  1. Hienoja kuvia ja ihana, ihana kisu <3
    Rentoa viikonloppua, Sara <3

    VastaaPoista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig