sunnuntai 11. elokuuta 2019

WHAT I WORE

fashion

kappahl


Postauksen asulla olin viime viikolla tyttären kanssa ostoksilla ja pizzalla. Syön harvoin pizzaa, mutta nyt sitä oli pakko saada ja niin päädyimme Bulevardin Dennisiin. Syömämme pizzat olivat todella maukkaita ja pizzan himo tuli tyydytettyä. Sen jälkeen otettiin asukuvat ja käytiin vielä pienellä shoppailukierroksella. Koska koulut olivat alkamassa, oli monissa liikkeissä todella paljon ihmisiä. Suorastaan raivostuttavan paljon. 


fashion

fashion


Army green jacket KappAhl // shirt dress Black Swan Fashion // bag Agnes Cecilia // mules Vagabond // sunnies Furla 


fashion

fashion


Sunnuntai on täällä alkanut kahvilla ja Hesarilla hitaasti heräten. Nyt vielä vähän kotitöitä ja sitten illaksi töihin. Ensi viikolla onkin taas kaksi arkivapaata, niistä tykkään ihan hurjasti Tuntuu, että palaudun töistä parhaiten juuri arkivapailla. Ehkä se johtuu siitä, että viikonlopun ollessa vapaa, tulee helposti paineita tehdä jotain, koska on viikonloppu ? 


fashion

muoti


Suloista sunnuntaita !
Share:

4 kommenttia

  1. Sun tyyli on vaan niin mahtava. I <3 it. Ja saa hyviä vinkkejä. Hoksasin just, että mäkinhän voisin army takkiani käyttää mekon kanssa. Kivaa sunnuntain jatkoa Sara!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi kiitos ihanasta kommentistasi Tiina <3 Army takki ja mekko on ihanan huoleton ja trendikäs asu, suosittelen. Itse ajattelin kokeilla takkia myös midimittaisen mekon/hameen ja nilkkureiden kanssa.

      Kivaa viikkoa sinulle !

      Poista
  2. Tunnistan ton niin hyvin, viikonloppuna tarttee tehdä kaikkea koska on viikonloppu. Arkivapaalla sitten sitä antaa aikaa itselleen jolloin toipuukin paremmin. Sama homma täälläkin, tosin nykyisin arkivapaita ei juuri ole, mutta voisi sitä viikonloppuna muistaa rauhoittua.

    Ihanaa uutta viikkoa!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta ;) Mulle arkivapaat on olleet pelastus, tulee oikeasti levättyä, mutta jos haluaa tehdä jotain kivaa, sekin onnistuu ja usein helpommin kuin viikonloppuna.

      Kiitos samoin !

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig