lauantai 3. elokuuta 2019

VIHREÄ MEKKO

muoti

fashion

muoti


* Postauksen mekko saatu KappAhlilta * 

Elokuu on alkanut aurinkoisena, mutta viileänä. Siitä huolimatta kuljin koko viime viikon mekoissa. Ja vielä itselleni varsin epätyypillisissä väreissä; alkuviikon punaisessa ja loppuviikon vihreässä. Asuissa kuitenkin oli aina jotakin mustaa, se taitaa jo enteillä syksyä. Keväisin ja kesäisin rakastan pukeutua hentoihin pastelleihin, mutta yleensä heinäkuun lopulla siirryn mustaan ja valkoiseen ja siitä vähitellen syksyn väreihin. 


fashion


Army green dress KappAhl // over size blazer In Wear // socks Vogue // watch Cluse // sneakers Nike // sunnies Furla // bag Agnes Cecilia from Ellos 


fashion

muoti

fashion


KappAhlilta saatu armeijan vihreä mekko on ihanan rento ja kevyt. Tätä mekkoa voisi hyvin käyttää myös housujan kanssa. Viileällä ilmalla bleiseri lämmittää mukavasti ja lenkkarit tekevät asusta vieläkin mukavamman. Tämä on vihreän sävy josta pidän todella paljon ja se on ollut vuodesta toiseen suosikkini. Tänä syksynä sitä näkyy myös kaupoissa taas enemmän.

Oletko jo siirtynyt syksyisempiin väreihin ja asuihin ? Rentoa viikonlopun jatkoa !


Share:

2 kommenttia

 1. Vielä en ole itse menossa syksyn värien puolella, vähän pohdinnassa mitä sieltä väripaletista edes haluaa ottaa itselleen. Vierastan vihreää ja poltettua oranssia sen verran paljon ett vähän hankalaksi menee tämä syksy, mutta hiljalleen joku löytyy vielä.

  Kaunis mekko!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Nythän on paljon myös beigeä, ehkä se sopisi sinulle. Itse aion trendeistä huolimatta pysytellä omissa väreissä. Tämä vihreän sävy on ainoa vihreä, josta pidän ja sitä on vuosien aikana ollut vaihtelevasti kaapissani. Nyt pienen tauon jälkeen se tuntuu taas uudelta. Kiitos <3

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig