lauantai 13. huhtikuuta 2019

LIGHT PINK

fashion

outfit


Yksi lempiväreistäni on vaaleanpunainen. Mitä vaaleampi sitä parempi. Talvella hankitut Niket ovat vaalean puuteriset, jotain vaaleanpunaisen ja beigen väliltä. Niihin olen juuri nyt ihan totaalisen rakastunut. Malli on tuollainen ugly sneakers ja siksi juuri niin ihana. Kunhan ilmat lämpenevät aion käyttää niitä myös hameiden ja mekkojen kanssa. Tämä varmasti jakaa mielipiteitä, mutta miksipä ei ?

fashion

fashion


Wool coat KappAhl Limited Edition * // wool knit Samuji // jeans Won Hundred // leather bag Agnes Cecilia from Ellos * // sneakers Nike // sock Vogue * // sunnies Furla


fashion

fashion


Tänään pyörähdettiin ostoksilla vanhemman tyttären kanssa, mutta ensin juotiin kahvit pullan kanssa. Viime aikoina olen aika usein sallinut itselleni jotain herkkuja ja toisaalta se vähän harmittaa, toisaalta taas ei. Kunhan kevät etenee, kevenee syömisetkin kuin itsestään ja tulee varmasti liikuttuakin enemmän. 

Tämä on muuten se aika vuodesta, kun kaupoissa tulee epätoivoinen olo; tangoilla riippuu toinen toistaan ihanampia kesävaatteita, joita ei voi vielä pitkään aikaan käyttää. Olisi niin mukava pukea jo kepeä kesämekko ylle. Miksi täällä on aina niin kylmä ? Leppoisaa lauantai-iltaa !


* Saatu blogin kautta
Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig