sunnuntai 24. helmikuuta 2019

NOAH LUONNOLLISTA KAUNEUTTA HIUKSILLE

hiukset

 * Kaupallinen yhteistyö *


NOAH FOR YOUR NATURAL BEAUTY


NOAH on  Suomen markkinoilla uusi italialainen luonnonmukainen hiustenhoitosarja. Kyseessä on ammattilaistason kampaamosarja, jota tuo maahan yksinoikeudella KAMPAAMO PESULAN omistaja Mikko Helin.  Mikko löysi 2006 Venetsiassa perustetun Noahin viime syksynä alan messuilta Italiasta. NOAH hiustenhoitosarjaa saa nyt meidän kaikkien iloksi I Make Your Hair Day verkkokaupasta. 


VIHREÄÄ TEETÄ, BASILIKAA JA MINTTUA

NOAHin tuotteissa käytetään pääraaka-aineena kasviuutteita ja erilaisia eteerisiä öljyjä, jotka on uutettu luomukasveista ja kukista perinteisin menetelmin. NOAH on luonnonmukainen ja ympäristöystävällinen hiustenhoitosarja, mutta silti tehokas ja toimiva. 


noah hiustenhoitosarja


NOAH ARGANÖLJY SHAMPOO


Shampoo on tarkoitettu erittäin kuiville, rasittuneille ja käsitellyille hiuksille. Shampoon sisältämät pinta-aktiiviset kasvipohjaiset aineet takaavat hellän, mutta kuitenkin tehokkaan puhtauden hiuksille. Tuote sisältää arganöljyä, joka ehkäisee hiusten kuivumista ja haurastumista. Jo muutaman pesun jälkeen tuntuu, että omat hiukseni saivat lisää kiiltoa ja elastisuutta. Shampoo vaahtoaa hyvin ja on tehokas, mikä ei aina ole itsestäänselvyys silloin, kun puhutaan luonnonmukaisista tuotteista. Itse olen ihastunut myös tuoksuun, joka on hurmaava.


noah hiustenhoitosarja


NOAH UUDISTAVA ARGANÖLY HIUSNAAMIO


Samoin kuin arganöljy shampoo on hiusnaamio tarkoitettu kuiville, vaurioituneille ja käsitellyille hiuksille. Arganöljyä sisältävä hiusnaamio vahvistaa ja antaa elinvoimaa hiuksille. Tuote sopii myös haaroittuville hiuslatvoille. Omat hiukseni rakastuivat tähän tuotteeseen ja hiukset olivat silkkisen pehmeät heti ensimmäisen käytön jälkeen.


noah hisutenhoitosarja


NOAH SEERUMI


Loistava ja helppokäyttöinen seerumi hiuksille. Seerumi sisältää pellavaöljyä ja ylangylangia. Seerumia voi lisätä hiusten latvoihin pesun jälkeen kosteuttamaan ja antamaan keveyttä. Samalla tuote tuo hiusten esiin hiusten värisävyt ja selvittää latvat. Tämä seerumi sopii kaikille hiustyypeille.


noah hiustenhoitosarja


NOAH MUOTOILEVA VAAHTO


Föönaan hiukset aina pesun jälkeen, en kuitenkaan tykkää kovin raskaista muotoilutuotteista. Siksi ihastuin oitis Noahin keveään muotoilevaan, kosteuttavaan ja tuuheuttavaan vaahtoon. Vaahto sisältää makeaa mateliöljyä ja arganöljyä. Antaa pehmeää tukea tekemättä hiuksista painavia tai tahmeita. Noahin muotoileva vaahto on ammattilaistason vaahto, jossa on voimakas pito keveydestä huolimatta. Tällä syntyy helposti pitävä kampaus niin suoraan kuin kiharaan kampaukseen. Lisäksi tuote suojaa hiuksia kosteudelta ja lämpövaikutuksilta, hiuksia on helppo harjata ja ne ovat kiiltävät.


NOAH RAVITSEVA LUOMUSUIHKE

Arganöljyä ja E-vitamiinia sisältävä ammattilaistason hiuskiinne, jossa on voimakas pito ja joka sopii kaikkiin kampauksiin. Tuote muodostaa suojaavan ja kiiltävän kalvon, joka suojaa hiuksia kosteudelta ja haurastumiselta tekemättä niitä veltoiksi. Arganöljy ja E-vitamiini yhdessä uudistavat hiusten rakennetta ja antavat niille kiiltoa. Suihke kiinnittää hiukset tehokkaasti ja pitkäksi aikaa. Ja mikä parasta tämä luomusuihke ei sisällä ponnekaasuja. i make your hair day


NOAH HIUSTENHOITOSARJA


Kaikki Noah hiustenhoitosarjan tuotteet ovat ammattitason tuotteita. Ne eivät sisällä parabeenejä, parafiiniä, mineraaliöljyjä, dietanoliamiinia tai natriumlauryylisulfaatteja. Tuotteissa ei myöskään ole ponnekaasuja. Itse olen tähän hiustenhoitosarjaan todella ihastunut, tuotteet ovat toimivia, laadukkaita  ja pakkaukset aivan upeita.

Suomessa NOAH HIUSTENHOITOSARJAA  voi ostaa I Make Your Hair Day verkkokaupasta ja ilokseni voin tarjota teille blogini lukijat 20 % alennuksen. Tehdessäsi ostoksia syötä kassalla koodi SARA20 niin saat tuon alennuksen itsellesi.  

Millaisia hiustenhoitotuotteita te käytätte ? Suloista sunnuntaita !


Share:

Ei kommentteja

Lähetä kommentti

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig