torstai 28. helmikuuta 2019

HELLO MARCH

fashion

muoti


Tänään olin liikkeellä jo vähän keväisemmällä asulla, sillä onhan huomenna jo maaliskuu, kevään ensimmäinen päivä. Tai no, niin haluan ainakin uskoa. Oikeastaan asuni oli ihan väärä, liian kuuma ja villakangastakki ei todellakaan ollut sopivin iltapäivän sateiseen ja tuuliseen säähän. Onneksi oli kuitenkin pipo mukana. Muuten kyllä tykkäsin hieman hempeästäkin asusta, vaaleansinistä ja vaaleanpunaista, jota musta sopivasti ryhdisti.


fashion

muoti


Tähän kevään ja maaliskuun fiilistelyyn sopii hyvin Dickensin teksti : ´ Its was one of those March days when the sun shines hot and the win blows cold: when it's summer in the light, and winter in the shade. ` Ihan vielä ei auringossakaan tunnu kesältä, mutta kevättä on ilmassa jo runsaasti. Valoa on paljon enemmän, linnut laulavat aamuisin ja kaduilta on jo osin putsattu hiekatkin pois. Monta syytä kepeään askeleeseen.


fashion

muoti


Tänään oli kiva päivä muutenkin. Yksi töihin liittyvä iso juttu tuli päätökseen. Ja treffasin molemmat tyttäreni töiden jälkeen. Asukuvien jälkeen suunnistimme vielä yhdessä sushille. Ihan parasta tälläiset yhteiset jutut lasten kanssa. Yleensä kiiredin töiden jälkeen kotiin, mutta on kiva silloin tällöin tehdä jotain muutakin. Kevään odotuksen kanssa yhdessä syöminen piristi kivalla tavalla näin loppuviikosta.


fashion

muoti


Millainen viikko teillä on ollut ? Ihanaa ja aurinkoista kevään alkua kaikille !
Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig