perjantai 28. joulukuuta 2018

VUODEN 2018 ASUJA 3/3

syysasu


Viimeinen osa tämän vuoden asupostaus sarjasta sisältää syksyn asut. Aiemmat osat löytyvät täältä ja täältä . Tämän vuoden aikana olen käyttänyt entistä enemmän mekkoja ja hameita. Lisäksi olen löytänyt värit ja kuosit. Toki aika usein edelleen pukeudun mustaan, joko kokonaan tai valkoisen kanssa. Mutta pientä muutosta on näkyvissä. Tämän postuksen asut toki ovat melko tummasävuisiä, mutta eikö se kuulukin syksyyn ? 


muoti


Ylläolevan kuvan asu on minusta aika hauska, sillä tuo Esmara by Heidi Klumin viininpunainen neule ja nilkkurit sopii niin syksyyn. Niitä olen käyttänyt paljon eri asujen kanssa, viimeksi joulupäivänä pitsimekon kanssa. 


muoti


Tässä asussa on myös mukana edellisen asun neule ( takin alla ) ja nuo mokkanilkkurit. Nyt niiden parina on nahkatakki ja vuosia vanha Laura Ashleyn kaunis kukallien hame. Hame käy aina välillä kääntymässä kirpparikassissa, mistä sitten pelastan sen viime tingassa. Pelastettuihin kuuluu myös asun kukallinen huivi. Se on tyttären vanha ja sai uuden elämän tänä syksynä, kun ihastuin siihen. 


muoti


Bleiserit palasivat omaan päivittäiseen pukeutumiseen myös tämän vuoden aikana. Ensimmäisen kuvan bleiseri on vuosia vanha In Wearin ja tämä kuvan taas uusin tulokas KappAhlilta. Ruutubleiseriä käytin pitkälle syksyyn yksinään ja myöhemmin takin alla. Usein kokomustan asun kanssa ja jostain syystä usein myös korkojen kanssa.


muoti


Tämä asu oli yksi syksyn suosikeistani. Siis ihan super mukava ja kuitenkin hauska asu. Paitaa on muuten juuri nyt KappAhlin alessa. Keväällä aion pukea tämän paidan farkkujen ja tennareiden kanssa vai pitäisikö hankkia kevääksi punaiset kengät ?


muoti


Ilmojen kylmettyä siirryin villakangastakkiin ja mekon päälle päätyi yhä useammin neule. Kuvien mekko on Elloksen ja minusta aivan hurmaava. Sitä olen käyttänyt myös nilkkureiden kanssa, ilme on silloin tyylikkäämpi ja asiallisempi. Tennarit ja mekko minulle tyypillisempi ja varsinkin vapaa-ajalla käytän usein matalia rentoja kenkiä.


muoti


Tämä asu onkin sitten sitä vapaa-ajan tyyliä. Silloin pukeudun vieläkin rennommin ja aina mukavasti sekä lämpimästi. Minusta tuo kuvan musta-harmaa-vaaleanpunainen on kaunis yhdistelmä. Ja sitä muuten löytyy kotimme sisustuksesta. Hieman pidempi toppatakki lämmittää mukavasti myös sunnuntai lenkillä. Urheiluvaatteet ovat sitten eri asia, tosin pakko tunnustaa etten mielelläni urheile ulkona talvisin.


muoti


Oletteko kuulleet kolmen värin säännöstä ? Asussa ei kuulemma koskaan pitäisi olla enempää kuin kolmea väriä. No, tässä asussa on neljä, mutta kokonaisuus on silti rauhallinen, koska värit eivät ole kirkkaita. Noin muuten olen sitä mieltä ettei pukeutumisessa enää ole sääntöjä. Eri asia on sitten se, että on tilanteita jolloin on hyvä noudattaa etikettiä.


muoti


Tänä vuonna mekkojen ja hameiden helmat ovat pidentyneet. Itse olen tähän mittaan erityisen ihastunut samoin kuin kietaisumekkoihin, joita on vuoden aikana päätynyt kaappiini useita. Ja tässä taas suosikki väriyhdistelmäni eli sininen ja musta. Mekko on materiaalitaan joustava ja tosi mukava päällä. Tätäkin Elloksen mekkoa olen käyttänyt myös ylisuuren neuleen kanssa.


muoti


Viimeisenä sitten jo vähän talvisempi asu, jossa on ihan oikeat talvisaappaat eli suomalaiset Palmoroth Originalin mokkaiset ylipolven saappaat. Nämä ovat olleet jalassa kylminä pakkaspäivinä niin mekkojen kuin housujenkin kanssa. Kuvassa saappaiden seurana farkut, maihari ja ihan itse käsin neulottu ylisuuri villapaita. Väreinä mustaa ja harmaata, muttei yhtään ankeaa.

Näissä kolmessa postauksessa on nyt käytä tämän vuoden asut läpi tai siis ne joista itse pidin eniten. Saa nähdä mistä sitä ensi vuoden puolella taas innostuu, mutta luulen, että värit ovat ainakin pienessä määrin tulleet vaatekaappiini pysyvästi. Musta sieltä tuskin minnekään häviää, mutta väreillä on kiva piristää ilmettä. Mikä asuista oli teidän suosikkinne ? Rentoa vuoden viimeistä viikonloppua !
Share:

4 kommenttia

 1. Sulla on hyvä ja varma maku, ja tykkään tosi paljon tyylistäsi. Minunkin suosikkini taitaa olla tuo punainen kukkapaita ja leveät lahkeet. Mukavaa vuodenvaihdetta!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos samoin Marjukka :) Kukkapaita onkin aivan ihana, vaikka onkin punainen ;)

   Ihanaa vuodenvaihdetta myös sinulle !

   Poista
 2. Mekot ovat mukavia ja käteviä vaatekappaleita. Kietaisummallit ovat minunkin suosikkeja.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Totta. Asusteita vaihtamalla niistä saa aina uuden näköisiä. Kietaisumekot on huolettomia ja sopii monelle vartalotyypille.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig