sunnuntai 30. joulukuuta 2018

TIMELESS

kauneus


Vuoden viimeinen sunnuntai ja vuoden viimeinen kauneusjuttu tänne blogiin. Vuoden aikana olen ehtinyt testailla monen monta tuotetta ja viimeisin ihastukseni on syksyllä Suomeen rantautunut Korealainen Tony Moly. Korealainen ihonhoito, jossa siis käytetään jopa kymmentä tuotetta peräkkäin on tullut meillekin ja monet ovat siitä innostuneet. Tunnustan myös kokeilleeni, mutta päivittäin minusta ei ole levittelemään useita tuotteita peräkkäin iholleni. 


kauneus


Tony Moly Timeless Ferment Snail Cream * on pakattu kauniiseen kullansävyiseen pakkaukseen. Monet Tony Molyn tuotteet ovat hauskoissa ja leikkisissä pakkauksissa, mutta tämä aikuisen ihon tuote on tyylikkäässä pakkauksessa ja hyvä niin. 


kauneus


Tony Moly Timeless Ferment Snail Cream sisältää fermentoitua etanauutetta, joka hoitaa tehokkaasti ikääntyvää ihoa. Etanauute kosteuttaa, uudistaa, korjaa ja kirkastaa ihoa. Lisäksi tuotteessa on kollageenia, joka auttaa lisäämään ihon joustavuutta sekä glykolihappoa, joka kirkastaa ja tasoitaa ihon sävyä. 


kauneus


Ja kyllä, tämä tuote on yksi suosikeistani. Voide levittyy helposti ja jättää ihanan kosteutetun tunteen iholle, suorastaan ylellisen, vaikkei tuote ole mitenkään erityisen kallis. Olen käyttänyt tätä niin päivä- kuin yövoiteenakin, yhdessä seerumin kanssa ja lisännyt jopa joskus vielä toisen päivävoiteen päälle. Myös  meikkivoide levittyy tämän päälle helposti.


kauneus


Tony Moly Timeless Ferment Snail Eye Cream on yhtä ihana kuin voidekin. Tämä silmänympärysvoide on hieman öljyisen näköien ja tuntuinen sekä kosteuttaa ja hoitaa herkkää silmänympärysihoa tehokkaasti. Lisksi molemmat voiteet ovat riittoisia, sillä niitä ei tarvitse laittaa tehokkuutensa vuoksi runsaita määriä iholle, jo pieni määrä riittää. Oma iho tuntuu nyt erityisen hyvin kosteutetulta, raikkaalta, rypyttömältä ja tasaisen väriseltä talvesta huolimatta.


korut


Toinen uusi ihastukseni on Snä of Swedenin * ajattoman kauniit korut; kaulariipus ja korvakorut. Nämä olivat ylläni myös jouluna kauniin pitsimekon kanssa. Tälläiset pienet, kepeät ja melkein huomaamattomat korut ovat juuri nyt suosikkejani.


fashion


Mikä on sinun kosmetiikka suosikkisi juuri nyt ? Suloista vuoden viimeistä sunnuntaita ! 


* Saatu blogin kautta ** Mainoslinkkejä

Share:

2 kommenttia

  1. Suosikkini juuri nyt: Clarins Super Restorative Total Eye Concentrate.

    Testaamasi etanavoiteet kuulostavat liian oudoilta minulle :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei tullut mieleeni, että joku voisi pitää etanavoidetta outona :) Olen varmaan niin kokeilunhaluinen, etten edes ajatellut siinä olevan jotain outoa ;)
      Mutta oikeasti nämä tuotteet ovat todella toimivia.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig