sunnuntai 23. joulukuuta 2018

JOULUINEN IKKUNA

sisustus

sisustus


Tänä vuonna meillä on hieman joulua myös keittiössä. Keittiömme on kapea, eikä siinä ole tilaa ruokapöydälle, joka on viereisessä ruokahuoneessa. Tästä syystä en ole aikaisemmin koristellut keittiötä jouluseksi, mutta nyt keksin, että keittiön ikkunaludalle voi laittaa jouluisen ilmeen.


keittiö


Mustat paperitähdet olen tehnyt itse muutama vuosi sitten ja aikaisempina jouluina ne ovat olleet joko olohuoneen tai ruokailuhuoneen ikkunassa. Oikeastaan ne sopivat paremmin tuohon keittiön ikkunaan. Musta olkipukki on ostettu joitakin vuosia sitten ja mustien paperitähtien sekä vihreän joulupuun kanssa se riittää tuomaan jouluista tunnelmaa keittiöön. Keittiössämme kun ei kukaan kuitenkaan oleskele pidempään kuin on tarpeen. Ikkuna kuitenkin näkyy myös kivasti ruokahuoneen puolelle.


joulu

sisustus


Me rauhoitumme pian joulun viettoon. Tänä jouluna olemme aaton kotona lasten kanssa ja joulupäivänä menemme äitini luokse. Meidän joulupöytä on kevyt ja osin vegaaninen, sillä kuopus on nyt ollut jo useita kuukausia vegaani. Hän on itse valmistellut osan jouluherkuistaan ja me muutkin varmasti maistelemme niitä. Huomenna vielä edessä siivoilua, kokkailua ja kodin koristelua jouluun. Miten te vietätte joulua ?  
Share:

2 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig