maanantai 8. lokakuuta 2018

NAHKATAKISSA

muoti

fashion


Viikonloppu hurahti niin etten ehtinyt tänne postailemaan ollenkaan, vaikka olin jo valmiiksi ladannut parin postauksen kuvat.  Olen myös ollut vähän flussainen niin kuin varmaan aika moni muukin. En ihan kokonaan kipeä, mutta yskäinen ja nuhainen. Olo on ollut kerrassaan nuutunut. 


muoti

fashion


Leather jacket Karl Lagerfeld // knit Esmara by Heidi Klum * // flower midi skirt Laura Ashley // suede ankle boots Esmara by Heidi Klum * // leather bag Agnes Cecilia from Ellos * // tights Wolford *


fashion

muoti


Kuvien asua olen käyttänyt muutamia kertoja, minusta tuo kukkahame sopii täydellisesti niin nahkatakkiin kuin Esmara by Heidi Klumin mokkanilkkureihin ja neuleeseen. Kukallinen iso huivi on muuten pelastettu tyttären kirpparikassista käyttöön. Sitä en tiedä mistä se on ostettu, koska siitä on laput leikattu irti. Sävyt ovat kuitenkin täsmälleen samta kuin hameessa, vaikka kukkakuvio on suurempi. Aika hauska sattuma. 

Tämän illan aion ottaa rennosti ja katsoa netistä viikonloppuna rästiin jääneet lempiohjelmani eli Areenasta Nuori Morse ja Katsomosta Tanssi tähtien kanssa. Ehkä keitän kupposen teetä ja sytytän myös kynttilät, sateisen ja kylmän illan iloja. Ihanaa alkanutta viikkoa !


* Saatu blogin kautta
Share:

4 kommenttia

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig