lauantai 11. elokuuta 2018

KUKKAMEKKO JA BLEISERI

muoti

fashion


Kesämekon käyttöä voi jatkaa syksyllä bleiserin ja neuleiden kanssa. Tämä kuvien yhdistelmä on ollut itselläni käytössä useita kertoja viileimpinä päivinä. Bleiseri on myös helppo sujauttaa kassin, jos kesken päivän pääsee kuuma yllättämään. Oma hieman ylisuuri bleiserini on vuosia vanha ja In Wearin. Kukkamekko on tämän kesän KappAhlin Vintage Stories mallistosta ja ollut käytössä varmaan useimmin kuin mikään muu vaatekappale tänä kesänä.


muoti

fashion


Flower dress KappAhl Vintage Stories * // blazer In Wear // shoes & belt H&M // leather bag Agnes Cecilia from Ellos * // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki*


fashion

fashion


Tällä viikolla olen käynyt muutaman kerran keskustan liikkeissä, sillä kaikenlaista pientä ostettavaa on ollut koulujen alettua. Samalla olen ohimennen vilkaissut myös vaatteita. Paljon on jo tullut syksyn uutuuksia, mutta liikkeissä on vielä myös alennumyyntejä, siksi ehkä vaikutelma on sekava. Itse yleensä shoppailenkin vasta sitten kun syksy on kunnolla alkanut ja tiedän mitä tarvitsen. Nyt olen hakenut inspiraatiota netistä sekä selaillut myös myös nettikauppojen sivuja. 

Alkusyksystä varmaankin vielä pukeudun kukkiin, tätäkin mekkoa on tarkoitus käyttää neuleen ja nilkkureiden kanssa. Mustaan ja muihin tummiin väreihin tulee varmasti siirryttyä kuin itsestään, kun syksy kunnolla pääsee vauhtiin. Onneksi kesästä sai nauttia oikein kylläkseen, joten syksyn tuloa odottaa melkein innostuneena. Odotatko jo syksyä vai oletko harmissasi kun kesä lähenee loppuaan ? Leppoisaa lauantai-iltaa !


* Saatu blogin kautta
Share:

8 kommenttia

 1. Mä en odota syksyä vaan talvea. Syksyn voisi hypätä kokonaan ja tulla suoraan talvi, lumet mahdollisimman äkkiä maahan jos saan toivoa. :D Ainahan se vähän haikea fiilis on, kun ilmassa alkaa loppukesästä tuoksua syksy, mutta vuoden päästä sitten uudestaan, vaikka ihan samanlaista kesää tuskin hetkeen tulee, mutta sitten voi muistella kesää 2018. <3

  Ihanaa sunnuntaita!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ai miten jännä. Mä kyllä tykkään syksystä kun tulee sellaiset kirpeät ilmat ja puissa on kaunis väri. Sitten sen jälkeen voisi ehkä tulla se lumi ja talvi :)

   Kiitos samoin Jonna <3

   Poista
 2. Ihan harmissani :(
  Kukkamekko ja bleiseri toimii!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Vähän muakin harmittaa, tämä kesä on ollut aika upea, välillä tosin sisätiloissa oli liian kuuma ;) Syksykin saattaa olla kiva, tykkään syyskuusta :)

   Kiitos, just nyt mun suosikki :)

   Poista
 3. Olen kesä- ja syksy ihminen. Kesä kattaa minulla siis ihan alusta kun on aikainen kesän alku jolloin luonto herää ihan elokuun loppupuolelle. Syksy alkaa syyskuusta ja kestää siiheksi kun lehden ovat tippuneet... surullista..
  Minä olen syntynyt syyskuussa se kuukausi on ihana ja haikea, usein oikein kauniskin. Talven pimeys on myrkkyä, koska etelässä on usein se lumeton märkä talvi.. Viime helmikuu oli kaunis koska pakkanen paukkui ja aurinko paistoi. Se on mullekin ok sää.. ainakin jonkun aikaa :D
  Joten mun ratkaisu asiaan on se että osan vuotta vietän lämpimämmässä paikassa :D
  Nyt kuumana kesänä en ole jaksanut blogeja katsoa tai omaakaan päivittää, mutta ehkä nyt asia muuttuu :D Insta on se missä sinuakin seuraan, se on niin helppo.
  Niin ja olipa kiva kukkamekko, voi kun uskaltaisin minäkin käyttää. Pitää käydä kaupoissa kiertämässä jos löytyisi tummempi tuon tyyppinen.
  Tulipa pitkä kirjoitus... :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mäkin tykkään kesästä ja syksystä. Varsinkin alkusyksy on usein todella innostavaa aikaa kaikin puolin, kunnes sitten saapuu marraskuu.

   Etelässä oli kiva asua, tosin en sielläkään rakastanut joulu ja tammikuuta, mutta olivat toki helpompia kuin täällä.

   Kukkamekoissa on mukavaa, tosin alkuun tunsin olevani todella mukavuusalueeni ulkopuolella, mutta kaikkeen tottuu :)

   Toivottavasti innostut taas bloggaamaan !

   Poista
 4. Vielä olen ihan kesätunnelmissa, vaikka muutamia syysuutuuksia olen näyteikkunoiden ohi kävellessä ihastellut. Kauppoihin saakka en ole vielä kuitenkaan niitä päätynyt katselemaan. Kylläpä bleiseri näyttää mukavalta tällaisen jakkuintoilijan silmään. En ole koko kesänä käyttänyt kertaakaan bleiseriä, tänä aamuna ensimmäisen kerran viikkoihin ajatus jakun käytöstä käväisi mielessä.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tämä kesä onkin ollut poikkeuksellinen, kun ei ole tarvinut takkia käuttää, eikä edes niitä kesäneuleita ;)

   Itse olen valtavan innostunut bleisereistä juuri nyt, saa nähdä kauanko tätä kestää.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig