lauantai 30. kesäkuuta 2018

BLACK & WHITE

bag


Aamulla selailin koneelta vanhoja kuvia tarkoituksena etsiä kivoja kesäkuvia edellisiltä vuosilta. No, en sitten löytänyt sellaisia kuvia, joista olisin juuri nyt ollut innostunt ja jotenkin päädyin katselemaan vanhoja asukuvia. Pysädyin sitten pitkäksi aikaa ihastelemaan näitä vuodelta 2014 otettuja kuvia.


summer outfit


Siis oikeasti pitäisikö palata yksinkertaisempaan ja mustavalkoiseen tyyliin, sillä minusta nämä asut ja kuvat ovat ihanan simppeleitä. Kaikista näistä asuista muistan erityisesti sen, että ne olivat myös hurjan mukavia. Eivät ehkä sellaisia asuja, jotka huomataan ja joita ihastellaan, mutta käytännöllisiä, mukavia ja kaikissa helposti yhdisteltäviä juttuja.


fashion


Monet asiat näissä kuvissa löytyvät yhä vaatekaapistani, kuten laukut, kengät, nahkatakki ja Acnen farkut. Niin ja tietysti nuo Ray-Banin mustat hieman kissamaiset aurinkolasit, jotka ovat omat luottolasini. kuten kuvista näkee monen vuoden takaa.


kesä tyyli


Toinen juttu mitä mietin näitä kuvia katsoessa on hiustyyli. Näissä kuvissa hiukset ovat lyhyemmät ja vaaleammat. Nyt olen antanut värin kasvaa juurista pois, sillä olen hieman miettinyt oman värin kasvattamaista takaisin. Ehkä ei sittenkään ? Samoin pituutta on paljon enemmän. Luulen etten kuitenkaan raaski kovin paljon leikata hiuksiani ?


outfit


Syksyllä on taas kauppoihin tulossa paljon värikkäitä vaatteita, tummempia tosin kuin keväällä. Luulen kuitenkin palaavani omaan hieman yksinkertaisempaan ja värittömämpään tyyliin syksyllä. Värejä en tosin aio hylätä kokonaan, sillä niillä voi kivasti piristää yksinkertaisempaakin asua.


outfit


Tänä kesänä en ole vielä ehtinyt pukeutua kovin usein valkoiseen. Nyt sen tilalle ovat tulleet kukat ja pastelli värit, mutta onhan tässä kesää vielä jäljellä vaikka kuinka. Eilen etsin alennusmyynneistä valkoista midimittaista mekkoa. Sellaista ei kuitenkaan löytynyt ja sen sijaan ostin langat uuteen villapaitaan. Nyt täytyy vielä miettiä joku kiva malli ja aloittaa työ, että saan neuleen valmiiksi ennen syksyä.


louis vuitton


Mustavalkoista vai värejä, kumpi on tyylisi kesällä ? Aurinkoista ja rentoa viikonloppua !


Share:

4 kommenttia

  1. Ihania vaatteita ja ihana sinä <3
    Hyvää viikonloppua!

    VastaaPoista
  2. Tykkään tuosta mustavalkoisesta tyylistä tosi paljon! Ihastuin noihin laukkuihin, mitä kuvissa vilahtelee... Ihania! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos, se on perustyylini, joka on nyt vähän tauolla ;)

      Ne on jääneet jostain syystä kaappiin pölyttymään. Ehkä syksyllä taas otan käyttöön ? :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig