perjantai 29. kesäkuuta 2018

BEACH LIFEParasta kesässä on valo ja pitkät päivät, työpäivän jälkeenkin ehtii ja jaksaa tehdä kivoja juttuja. Eilen lähdin pojan kaveriksi rannalle. Vartissa olimme molemmat valmiina aurinkorasvoinemme ja rantapyyhkeinemme. Mukaan lähti Hemtexin ihana pyöreä rantapyyhe * ja korikassi *, joita ajattelin käyttää myös kesän piknik reissuilla.


summer

adidas, hemtex

swimsuit

helsinki

rannalla


Rannalla oli aika paljon ihmisiä, mutta löysimme silti mukavan rauhallisen paikan. Mukava tuulenvire varmisti sen ettei ollut tukahduttavan kuumaa, kassissa mukana kulkenut vesipullo oli silti tarpeen. Molemmat kokeilimme meriveden lämpötilaa, mutta uimaan emme uskaltautuneet. 

Oma uikkarini on muuten Fantasie Lingerien * mallistosta ja aivan ihana. Uimapuku istuu hyvin, materiaali on napakka ja laadukas sekä pieninä kivoina yksikohtina on kultaiset koristelevyt olkaimissa ja sivuilla olevat kiristysnauhat, joista uikkarin sivuja voi säätää oman mielen mukaan matalammalle tai korkeammalle.


summerTänään eilinen lämmin ja aurinkoinen rantapäivä on muisto vaan. Ulkona on kylmää ja tuulista, siksi vapaapäiväni taitaa kulua kotosalla. Itse keksin aina hurjasti tekemistä kotona, tuntuukin ettei aika millään riitä kaikkeen mitä haluaisia tehdä. Siitä huolimatta kesällä haluan olla mahdollisimman paljon ulkona ja tehdä kaikkea kivaa. Toivottavasti tälläisiä rantapäiviä tulee vielä useita lisää. Rentoa viikonloppua kaikille !


helsinki


Summer dress Zara // swimsuit Fantasie Lingerie * // sneakers Adidas // basket bag & beach towel Hemtex // sunnies Specsavers X Ivana Helsinki *


* Saatu blogin kautta

Share:

4 kommenttia

  1. Yksi Helsingin parhaista jutuista on merenrannat :) Ihanaa että rantakilometrejä on säästynyt paljon kaupunkilaisten iloksi.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Niin totta. Rannoilla käyn ympäri vuoden, talvella toki vain kävelyllä :)

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig