sunnuntai 18. helmikuuta 2018

TALVI ULKOILUA

kappahl, rue de femme

munkkiniemen ranta


En erityisemmin pidä talvesta, sillä inhoan kylmää ja pimeää, mutta tämän viikonlopun upeat ilmat ovat kerrankin houkutelleet myös tämän vilukissan ulos. Niin, ja mainitsinko jo ? Olen jopa nauttinut ulkoilusta, toivottavasti tälläiset ilmat jatkuisivat vielä viikollakin. Olisihan se hienoa, jos kerrankin talvilomalaiset myös täällä pääkaupunki seudalla voisivat nauttia talvesta matkustamatta mihinkään.


specsavers sunnnies

finland


Postauksen kuvat ovat eiliseltä päivältä, ja vaikka kuvista ei sitä huomaa, niin Helsingin rannat olivat täynnä kävelijöitä, jotka nauttivat hienosta ulkoilu säästä. Kuvaajiakin oli lisäkseni useita, toiset kuvasivat kännyköillä, mutta paljon näkyi myös kameroiden kanssa liikkeellä olevia. Eräs vanhempi rouva, äitini ikäinen, kuvasi täsmälleen samoja kohteita kuin minäkin. Ystävällisesti teimme tilaa toisillemme ja odottelimme aina välillä, että kävelijät ehtivät pois kuvista. Yritän, jos mahdollista kuvata niin, ettei kuviini tule sivullisia.


kappahl, rue de femme, specsavers

untuvatakki


Reippaan kävelylenkin jälkeen kävimme vielä kahvilla ja pullalla. Voitte arvata, että maistui taivaalliselta. Kahvilakin oli tupaten täynnä ja ulkona terassilla auringonpaisteessakin istui reippailijoita. Saattaa tietenkin olla, että osa kurvasi paikalle autolla, sen verran paljon tuntui autojakin olevan liikenteessä kävelymatkani varrella.


munkkiniemen ranta

down jacket


Tänään päivä on sitten mennyt vähän enemmän laiskottelun puolelle, mutta se on tuntunut eilisen lenkin ja perjantaisen salilla käynnin jälkeen ansaitulta. Kyllä keho ja mieli kaipaa lepoa myöskin. Itse tarvitsen erityisen paljon sellaista päämäärätöntä haahuilua, ollakseni tehokas ja luova. Tiedättehän sellaista tilaa, jossa ensin tuntuu ettei mitään tapahdu, mutta sitten kuitenkin syntyy hurjasti ideoita. Tänään siis sellainen ideointi päivä.


helsinki, finland

helsinki, finland, munkkiniemen rantaKävitkö ulkoilemassa viikonlopun aikana ? Suloista sunnuntain jatkoa !
Share:

6 kommenttia

 1. Viikonloppu on mennyt kotona kaikenlaista pientä puuhaillen.
  Olen myös hemmotellut itseäni kasvonaamiolla, saunalla ja hyvällä ja terveellisellä ruualla. Ulkoilu on jäänyt vain pieneen lenkkiin koiran kanssa.
  Kivoja kuvia olet ottanut, meilläkin paisteli täällä Tornionjokilaaksossa tänään aurinko.

  Minunkin mielestä toisinaan täytyy lepäillä ja ideoida, haahuilla sinne tänne, se on jollainlailla voimaannuttavaa, sitäkin olen viikonlopun aikana tehnyt.

  Ihanaa sunnuntai iltaa sinulle <3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Sinun viikonloppusi kuulostaa oikein mukavalta :)

   Haahuilun jälkeen jaksaa taas tehdä arkisia asioita ihan toisella tapaa.

   Aurinkoista viikkoa sinulle sinne pohjoiseen Sari !

   Poista
 2. Kävin sekä lauantaina että sunnuntaina kävelylenkillä eli sain ulkoiltua, vaikka aika kylmä kyllä oli! Haahuilupäivät ovat ihan ehdottomia, minä tarvitsen ainakin yhden sellaisen viikossa. :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kylmää on, mutta onneksi on aurinko. Haahuilupäivät on ihania ja niin tarpeellisia :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig