torstai 18. tammikuuta 2018

THROWBACK THURSDAYTorstaisin olen joskus tehnyt #tbt postauksia blogista löytyvistä vanhoista asuista, mutta tällä kertaa  postaus on vähän erilainen. Kuvassa näkyvää asua ei nimittäin löydy blogista lainkaan, eikä edes instasta @sarasblogi. Siellä se tosin näkyi storiesien puolella yhden päivän ja samalla tietysti sekin missä asua oikein käytin.

Joululomalla oltiin siis jäähallilla HIMin keikalla. Olin HIMin konsertissa ensimmäistä ja viimeistä kertaa, sillä kyseessä oli jäähyväiskiertueen keikka. Muutenkaan en ole kovin paljon käynyt keikoilla. En oikeastaan viihdy suuressa väentungoksessa, enkä myöskään pidä jonottamisesta. Siksipä minulle on riittänyt musiikin kuuntelu kotona.

En varsinaisesti ole mikään suuri HIMin ( tai minkään muunkaan bändin fani ), mutta tämä keikkakokemus oli kyllä kiva. Tykkään muutamista HIMin biiseistä tosi paljon ja oli ihanaa kuulla ne livenä, siitäkin huolimatta ettei äänentoisto ollut jäähallilla parhaimmasta päästä. Tosin tähän täytyy nyt sanoa ettei itselläni oikein ole vertailukohdetta, koska en ole niillä keikoilla juuri käynnyt. 

Mediassa etukäteen kirjoiteltiin lipunmyynnistä ( ne siis myytiin henkilökohtaisina bändin toiveesta ) ja maalailtiin kauhukuvia jonoista ja täydellisestä kaaoksesta sisäänpääsyssä. Mitään sellaista ei ollut, vaan sisäänmeno sujui näppärästi ilman suurempia jonoja. Jäähalli paikkana oli ihan ok. Yleisö pääosin selvin päin. Osa näytti olevan tosi faneja ja paikalla oli paljon myös ulkomailta tulleita. Osa yleisöstä oli ihan tavallisen näköisiä ja hyvin eri ikäisiä. En siis ollut ollenkaan vanhimmasta päästä ( huippua ), ja ilman nahkatakkiakin olisi ollut katu-uskottava keikkavieras.  

Kaiken kaikkiaan kiva kokemus ja vähän erilainen tapa viettää aikaa lasten kanssa. Ehken nyt vielä tämän innoittamana varaa lippuja kesän festareille, mutta jollekkin keikalle kenties. Käyttekö paljon keikoilla ? Tunnelmallista torstai-iltaa !


Share:

6 kommenttia

 1. Täällä on vähän samanlainen tyyppi; kävisin enemmänkin (ehkä) keikoilla, jos tietäisin että niistä selviää jonottamatta ja tungeksimatta. Mutta onhan se niinkin, että lopulta on tosi kivaa, kun saa riuhdottua itsensä liikkeelle. Se virkistää kaikin puolin.
  Kivaa viikonloppua sinulle!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiva kuulla etten ole ainoa, jolla on tämä jonottamis ongelma ;) Mukavuuden halu saa jäämään kotiin, vaikka tietää miten kivaa olisi jos vain lähtisi.

   Kiitos samoin sinulle Maarit !

   Poista
 2. Sinä pääsit kyllä mahtavalle keikalle!

  Minä tykkään käydä keikoilla. Viime vuonna skaala ulottunui Bruno Marsista Adam Lambertin&Queenin kautta Suvi Teräsniskaan. Kotimaisista olen käynyt lähinnä Jenni Vartiaisen ja Chisun keikoilla. Kaikkein upein kokemus oli Adele Tukholmassa. En usko, että sen ylittävää kokemusta enää tulee.

  Huhtikuuksi tänä vuonna oli varattu jo Lisa Nilsson keikkaliput, mutta se jääkin väliin. Väenpaljous ahdistaa etenkin Hartwall Arenalta pois lähtiessä, mutta se on mielestäni sen arvoista.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olen kyllä iloinen, että menin keikalle. Tytär houkutteli mukaan ja varasi liput, tuskin olisin itse saanut aikaiseksi ;)

   Sinähän käyt paljon keikoilla :) Adelen keikka oli varmasti upea, sen olisin kyllä halunnut nähdä.

   Harwall Arenalla olen ollut jääkiekko ottelussa ja pois lähtö parkkihallista oli epämiellyttävä kokemus, onneksi olin vain kyydissä ;)

   Poista
 3. Minulta meni ohitse HIMin jäähyväiskeikan myynti. Sinne olisin halunnut. Aika harvakseltaan tulee minun käytyä keikoilla, kerta-pari vuodessa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Pääsin keikkalle kun tytär varasi meille liput, olen itse niin laiska että en todellakaan jaksa roikkua netissä keikkalippuja varaamassa ;)

   Pari kertaa vuodessa kuulostaa ihan kivalta verrattuna ei yhtään kertaa. Yritän nyt tämän vuoden aikana käydä toisellakin keikalla.

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig