sunnuntai 7. tammikuuta 2018

KAMPAAMO PESULASSA JA ALEKOODI
   Yhteistyössä Kampaamo Pesulan kanssa *

Lomalla kävin Kampaamo Pesulan Museokatu 20-22 tyylikkäissä tiloissa ja hiuksiin laitettiin uusi väri sekä rakennehoito Olaplex. Omat hiukseni laittoi Senior Hairstylist Jutta, joka on estenomi ja toimii myös freelance kouluttajana Schwarzkopf Finlandille. Jutta aloittaa myös nyt tammikuussa Ekokampaaja koulutuksen. Postauksen lopussa on alekoodi Jutalle, se kannattaa ehdottomasti hyödyntää, jos olet aikeissa mennä kampaajalle.

Yläkuvassa näkyy hiusteni tilanne ennen Jutan taikoja; hiuksissani oli tosiaan epätasainen väri, juurikasvua, hauraat ja katkeilleet sekä myös epätasaiset latvat. Hui kauhistus, itse ei useinkaan tosiaan tule katsottua omia hiuksia takaapäin, joten itselleni ainakin oli pienoinen järkytys nähtyäni tämän kuvan, lisäksi hämmästyin kuinka paljon hiukset olivat kasvaneet takaa.

Ensin Jutta laittoi värin juuriin ja tummempiin kohtiin, hiusten pituudet käsiteltiin värillä kevyemmin. Värin jälkeen hiuksia leikattiin latvoista, föönattiin ja kiharrettiin latvat ja Jutta harjasi kiharat auki, jolloin niihin tuli kauniit laineet. Missä välissä sitten se Olaplex  oikein laitettiin ?

Mennessäni Kampaamo Pesulaan kuvittelin, että Olaplex hoito laitetaan lopussa hiuksiin, enkä oikeastaan edes tiennyt miten se vaikuttaa. Jutta kertoikin, että Olaplex hoito on rakennehoito, joka ehkäisee rikkisidosten katkeamista, mahdollistaa enemmän hiusten käsittelyä ja pidentää värin kestoa. Juuri sopiva hoito värjätyille hiuksille. Olaplex on kaksiosainen hoito; ensimmäinen aine laitetaan värin massaan ja toinen aine leviteään hiuksiin värin pesun jälkeen.

Tuossa alimmassa kuvassa näkyy parhaiten tuo uusi viileän vaalea väri, jonka Jutta taikoi huiksiini. Siinä on aavistus kylmää pinkkiä, joka sopii hyvin aikuisen ihoon. Tykkäsin myös noista keveistä laineista, joten täytyy yrittää opetella niiden tekeminen. 

Teille blogin lukijoille on nyt tarjolla alekoodi; kaikista tammikuun aikana varatuista ajoista Hairstylist Jutalle saatte 15 % alennuksen. Ajan ei siis välttämättä tarvitse olla tammikuulle, kunhan varaus on tehty tämä kuun aikana. Jutta työskentelee Kampaamo Pesulan Museokatu 20-22 tiloissa ja koodilla sara15% saat siis tosiaan tuon viidentoista prosentin alennuksen. Suoraan ajanvaraukseen pääset tästä linkistä ja koodi on sara15. 
Share:

4 kommenttia

 1. Kävin itse lokakuussa ottamassa Goldwellin Silotushoidon kampaajalla ja olen ollut todella tyytyväinen siihen. Uskon vakaasti, että se korjasi myös hiusten rakennetta, sillä niin helppohoitoiset ne on nykyään.
  Sulla on kaunis väri ja loivat laineet on tosi kauniit; aika helpolla ihan uusi ilme.

  Onnenkantamoisia uudelle vuodelle1

  Maarit

  VastaaPoista
 2. Itse olen ollut todella tyytyväinen Olaplexiin, hiukset tuntuu terveemmiltä ja uskon, että myös väri säilyy pidempään kirkkaana. Laineet oli kivat, yritän nyt opetella tekemään niitä itsekin :)

  Kiitos samoin Maarit !

  VastaaPoista
 3. Sulla on ihanat hiukset, tykkään kovasti. Ja tuo väri, I love it. Mä olen menossa ensi viikolla vaalentamaan tämän tyvärini, joka on jo varmaan 10cm, härregyyd!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos Reetta <3 Mäkin tykkään tästä väristä, ihanan viileä. Tyvikasvu on inhottavaa, munkin täytyy nyt skarpata sen kanssa ja käydä säännöllisesti kampaajalla :)

   Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig