maanantai 20. marraskuuta 2017

MARRASKUUN MUKAVUUS ASU




Marraskuun mukavuus asuna on useina päivinä ollut Black Swan Fashionin viime talven malliston poolokauluksinen villaneule yhdessä ( ehkä maailman mukavimpien ) Rue de Femmen housujen kanssa. Housut ovat joustavaa materiaalia, mutta hopeiset vetoketjut taskuissa tekevät niistä kotihousuja astetta tyylikkäämmät . 





Samaa asua olen tosiaan käyttänyt useina päivinä, vaihdellen vain sään mukaan kenkiä ja takkia. Asusta tekee vieläkin huolettomamman Paul's Boutiquen pikkulaukku. Laukku näyttää ja tuntuu ihan nahalta, mutta kestää sadetta ja huoletonta käyttöä. Ulkonäkö on tyylikäs ja ilme viimeistelty. Paul's Boutiquen laukku löytyy Dotsista.





Wool knit Balck Swan Fashion * // black pants Rue de Femme* // wool coat KappAhl * // leather ankle boots Zara // bag Paul's Boutique *


Millainen on teidän mukavuus asunne marraskuulle ? Mukavaa viikon alkua kaikille !


* Saatu blogin kautta
Share:

12 kommenttia

  1. Jaksan ihastella tuota villakangastakkia, siinä on niin kaunis hempeä puuterinen sävy, jotenkin piristävä mustan, harmaan ja beigen keskellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Minustakin väri on ihana, ihastelen takkia jopa eteisen naulakossa :D

      Poista
  2. Oikein kiva asu! Vähän tuota puuterinvaaleanpunaista takkia vierastan, mutta ihanalta näyttää. Minulla on tuon värinen Laura Ashleyn takki ja en ole varmaan kuin yhden kerran käyttänyt, en tiedä onko se väristä johtuvaa vai mallista... :( On suurin piirtein yhtä pitkä ja malliltaan vähän muotoon leikattu.. Pitääpä kaivaa varastosta kunhan joulukuussa Suomeen tulen, jos vaikka tykästyisin juuri noin mustien kera pitämään! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Voi että, kokeile ihmeessä mustien vaatteiden kanssa. Väri piristää kummasti tässä pimeydessä ;D

      Poista
  3. Kaunis laukku <3

    - Katja

    VastaaPoista
  4. Asu näyttääkin niin mukavalta ja rennolta. Vaaleanpunainen takki on kivasti poikkeava yleisesti käytettyjen mustien tai muiden tummien takkien joukossa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Tykkään käyttää takkia juuri tummien vaatteiden kanssa, mutta ehkä keväällä kokeilen vaaleampaa yhdistelmää :)

      Poista
  5. Tuosta takista tulikin mieleeni, että täytyykin ottaa oma hailakan pinkki ihanuus käyttöön :) Kaunis asu ja kaunis sinä!

    VastaaPoista
  6. Kiva kokonaisuus! Ja tykkään tuosta pastelliroosan mustalle antamasta raikkaudesta. Mulla on hailukka vaalean sininen takki ja pitääpä ottaa se talvikäyttöön...kiitos inspiraatiosta!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos :) Ota ihmeessä ja mustien vaatteiden kanssa niin kiva.

      Poista

Kiitos kommentistasi ! Thanks for your comment !

© Sara S. | All rights reserved.
Blog Design Handcrafted by pipdig